FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ

Nicolae Dică a venit la F.C. Argeş

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2008 00:00

Fostul jucător al Argeşului, Nicolae Dică, în prezent la Catania, a fost marţi dimineaţă la Piteşti. „Dicanio” a fost la Stadionul „Nicolae Dobrin” şi a discutat o problemă personală cu antrenorul Argeşului, Ionuţ Badea în timp ce fobaliştii erau la antrenament. Dică i-a salutat şi a dat mâna cu fiecare jucător în parte, i-a felicitat pentru evoluţia din meciul cu Timişoara, şi le-a urat succes în etapa viitoare la Urziceni. Fostul jucător al Argeşului şi Stelei a mărturisit că la noua sa echipă, Catania se simte foarte bine şi antrenorul Walter Zenga foloseşte în pregătire metode ultra moderne, clare şi eficiente.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  29 Iulie 2008, 16:42

spre deosebire de altii DICA,MUTU.COMAN,NEAGA,nu uita de unde au plecat.suntem mandrii de voi

 •  29 Iulie 2008, 14:58

poze cu dica la antrenament la fcarges doar pe site ul oficial argesfc.ro /....

 •  29 Iulie 2008, 14:50

DICA, ITI MULTUMIM PT TOT CE AI FACUT PT STEAUA! ITI URAM SUCCES SI LA CAT MAI MULTE GOLURI PT NOUA TA ECHIPA! TE ASTEPTAM INAPOI CU BRATELE DESCHISE! TU ESTI SPIRITUL STELEI SI VEI RAMNE MEREU IN INIMILE NOASTRE!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează