FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-3

Nicuşor Stanciu o înţeapă pe Dinamo cu o săptămînă înainte de derby: "Meciul cu ASA e mult mai greu!" » Ce spune despre lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 22:55

Steaua a bătut pe U Cluj, scor 3-0, şi revine pe primul loc. Nicuşor Stanciu, cel care a marcat două goluri, a vorbit despre meci şi lupta la titlu.

"Cel mai important este că am cîştigat. Ne bucură şi că am jucat mai bine şi asta ne dă încredere. Sperăm să cîştigăm şi restul meciurilor şi să obţinem titlul.

Mă simt bine acum pe final de an. Am avut o perioadă mai slabă, în care nu am avut încredere în mine, dar mi-am revenit. Din păcate, nu voi juca cu ASA. Dacă voi mai fi titular depinde doar de antrenor şi de cum mă voi antrena. Am marcat două goluri frumoase. Nu am mai marcat niciodată în Liga 1 cu capul, dar mă bucur că am reuşit acum.

Nu a fost o presiune pe noi după rezultatul celor de la ASA. Am jucat pentru noi. Ştiam că revenirea pe primul loc ţine doar de noi. Nu cred că meciul cu ASA va decide titlu. Mai sînt multe partide.

Nu mă gîndesc la meciul cu Dinamo. Ne aşteaptă un meci mult mai greu cu ASA şi mă gîndesc doar la acest meci. Dinamoviştii nu au reuşit un an bun şi de aceea vorbesc deja de meciul cu noi", a spus Stanciu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Aprilie 2015, 22:29

Daca dopul ala de Avram acorda penalty care se vedea de pe luna si cartonas rosu la dezmembratul ala de Ripa, fcsb urla acum la luna , nu batea niciodata , dar U Cluj a fost tocata marunt si impinsa in jumatatea proprie, cartonasele au fost scoase numai pentru clujeni ! Deaconu l-a bagat in sedinta pe Avram jr. si l-a avertizat ca daca mai vrea sa arbitreze sa aiba grija ce face in acest meci ! Apoi lucrurile au intrat pe fagasul dorit ! In prima reprivza s-a vazut clar(pentru cunoscatori) tenta pro fcsb !

811730288915362
Constantin Luca  •  26 Aprilie 2015, 17:07

Ce sa mai comentez cand vad atata ura fara nici un rost.Singurul lucru care-l mai pot spune TAMPENII,TAMPENII SI NUMAI TAMPENII...nu uitati ca acestea sant echipe romanesti, cu astea difilam...

811730288915362
Constantin Luca  •  26 Aprilie 2015, 17:00

Vezi toate comentariile (9)
Comentează