FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Niculescu a oferit primele explicații după ce a refuzat-o pe Dinamo: "Sunt convins că am luat decizia corectă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 11:38

Șefii lui Dinamo au încercat să-l demită pe Vasile Miriuță și să-l aducă pe Claudiu Niculescu, dar antrenorul de la FC Voluntari i-a refuzat. (Detalii aici)

Tehnicianul de 41 de ani a explicat de a ales să continue la formația din Ilfov, alături de care a cucerit Cupa și Supercupa României.

"Am fost sunat de cei din conducerea clubului, nu am cum să neg. Am negociat cu Dinamo, dar nu voi pleca de la Voluntari. Am un respect deosebit pentru oamenii de aici, pentru că mi-au dat șansa să revin în Liga 1. Am considerat că nu pot lăsa lucrurile la jumătate.

Am avut o discuție civilizată cu cei de la Dinamo, am vorbit despre fotbal. Mi-au spus că mă doresc, le-am mulțumit foarte mult pentru ofertă, dar am considerat că nu este momentul să vin la Dinamo. Sunt convins că este decizia corectă. Îmi doresc ca într-o zi să antrenez Dinamo, dar rămâne de văzut când va fi.

Nu m-a deranjat că nu am fost numit data trecută (n.r. după plecarea lui Contra). Doar am fost puțin derutat. Personal îmi doresc să intru în play-off cu FC Voluntari. Și jucătorii vor asta, chiar dacă nu e obiectivul nostru", a spus Niculescu la Pro X.


Este bine pentru Dinamo că a rămas Vasile Miriuță antrenorul echipei?

Da, el poate redresa echipa
Nu, e nevoie de alt suflu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
visarionpalnie
visarionpalnie  •  22 Noiembrie 2017, 19:47

Respect Clau! ...totuşi, elgant ar fi fost sa nu comentezi în niciun fel propunerea care ți s-a făcut, asta din respect ptr. tot ceea ce înseamnă entitatea DINAMO. In viață, este bine să şti când să nu vorbeşti, deoarece azi eşti mare iar mâine ... Sper ca Vasile să califice echipa în primele 6.

magic4ever
magic4ever  •  22 Noiembrie 2017, 16:31

La ce degringolada este la Dinamo si la viitor sumbru se anunta din vara, il inteleg pe Clau gol ca nu a venit in momentul asta la Dinamo...vrea si el stabilitate, investitii in transferuri...poate din vara daca se gaseste un nou investitor si scapam de zgarcitul de Negoita care are arici la buzunar!

ionutstv
ionutstv  •  22 Noiembrie 2017, 14:54

Nu vrea sa fie groparul lui Dinamo cum e Vasile.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează