FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Niculescu, suspendat după scandalul din meciul cu U Craiova » Câte etape va sta în tribune

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 19:44

Claudiu Niculescu, 41 de ani, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină a FRF după scandalul creat la meciul de vinerea trecută cu U Craiova, 0-1.

"În baza art. 53.1 din RD se sancţionează dl. Claudiu Niculescu, antrenor principal FC Voluntari, cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 320 lei" e comunicatul Comisiei de Discplină din cadrul FRF.

Niculescu a răbufnit și a protestat vehement în timpul meciului pierdut cu Craiova după ce arbitrul Marcel Bârsan a întors decizia de a acorda un penalty ilfovenilor după semnalizarea arbitrului asistent.

Astfel, Niculescu va sta în tribune la următoarele două meciuri: luni, la Chiajna, dar și în primul meci din play-out.

"E rea intenție! Sunt momente când asistenții îl ajută, dar haideți să fim serioși! Asistentul era la 70 de metri de fază. Sunt decizii pe care nu le înțeleg. Foarte rar dau vina pe arbitraj. Nu știu cum să caracterizez această decizie pe final de joc. Am rămas șocat când am auzit explicația lui. Încerc să-i calmez și pe băieți pentru că voiau să dărâme pe aici vestiarele"
Claudiu Niculescu, imediat după înfrângerea cu U Craiova, 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  22 Februarie 2018, 10:09

Niculescu e mic copil pe langa Petrescu.

368023036732853
Iuga Mircea  •  22 Februarie 2018, 06:57

C.Niculescu a jucat o viata fotbal si habar nu are cat e latimea unui teren de fotbal,mai e si antrenor. Zice ca tusierul era la 70 de m.de faza cand terenul are latimea de 50-60 de m!!!!!

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Februarie 2018, 02:02

Niculescule,ciocul mic ca n-ai dreptate,la terenul vostru de minifotbal sint 70 de metri de la locul fazei pina pe centura.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează