FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Noi detalii despre situația lui Denis Alibec » Atacantul Astrei va pleca în Italia

FOTO; Raed Krishan
FOTO; Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2016 12:20

Accidentat la EURO 2016, în meciul România - Albania, Denis Alibec va rata startul noului sezon din cauza unei accidentări la genunchi.

Potrivit informațiilor GSP, atacantul Astrei va pleca în Italia, la Bologna, pentru a face recuperarea la o clinică sportivă. El urmează să revină la antrenamentele Astrei într-o lună, nefiind nicio șansă ca el să se întoarcă mai devreme.

Astfel, până la iarnă, Alibec nu va pleca de la Astra. În iarnă, dacă vor fi oferte, oficialii echipei vor fi dispuși să negocieze.

2.500.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

Alibec, 26 de ani, a contribuit la câștigarea titlului de către Astra. Atacantul a jucat 33 de meciuri și a marcat 19 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
satyricon
satyricon  •  12 Iulie 2016, 19:13
Postat de piet pe 12 Iulie 2016, 16:35

are oferte din anglia si belgia dar nu-l dau decat dupa ce chirpiciu si *** stanciu vor fi vanduti la sc athos si fc carlibana

Sigur M.U. si Chelsea se bat pe el!

piet
piet  •  12 Iulie 2016, 16:35
Postat de utraian pe 12 Iulie 2016, 14:31

Cand selectionerul s-a plans de greutatea lui Alibec toata presa i-a sarit in cap. Poate asa, dupa ce l-au vazut pe mistretul asta alergand la Eruo, s-au prins toti ca intr-adevar e gras. De ce sa mai astepte pana la iarna? Deja are doua oferte din Egipt : de la Aş Haly si Al Kebab

are oferte din anglia si belgia dar nu-l dau decat dupa ce chirpiciu si *** stanciu vor fi vanduti la sc athos si fc carlibana

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  12 Iulie 2016, 14:31

Euro*

Vezi toate comentariile (4)
Comentează