FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - U CRAIOVA 1-0

“Noi nu ne prostituăm”

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Oficialii craioveni replică fanilor furioşi, care i-au acuzat de blat la Buzău.

Înfrîngerile pe linie în decurs de o săptămînă, 1-2 cu Steaua şi 0-1 la Buzău, i-au învrăjbit pe fani împotriva echipei şi a conducerii.

Ilie Balaci le-a răspuns ieri celor care acuză că echipa s-ar fi predat în cele două meciuri.

“Am urmărit la televizor partida cu Gloria Buzău. Echipa a jucat bine, dar s-a luat un gol prosteşte. Nu înţeleg de ce res­pectivii fani ne numesc vasali. De ce sar de fund în sus cînd ştiu cum am pier­dut şi cu Steaua, cu acel gol din ofsaid?! Cum să spună că ne pr­ostituăm?! În plus, dacă s-ar fi pus problema să aranjăm meciul, nu se mai stătea pe muchie de cuţit, să luăm gol în ultimele minute”, a spus ma­na­gerul general.

“E moda blaturilor la unii. Nu mai ai voie să mai pierzi cînd joci cu patru juniori titulari?! Dacă acei fani cred că Găman şi Lung junior s-au apucat să vîndă meciuri, sînt inumani”, a declarat şi directorul e­xe­cutiv al Craiovei, Lucian Mitu.

“După ce în trecut ne-a călărit Dinamo, acum am devenit vasalii Stelei. E mai rău ca pe vremea lui Staicu şi Neţoiu”, au scris fanii pe www.craiovamaxima.ro.

“La ce ambiţie au aceşti copii din echipa Craiovei, nu vor accepta niciodată să stea în umbra altora şi să se dea la o parte, indiferent cine le-o va cere”
Ovidiu Stîngă manager sportiv U Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  05 Mai 2008, 17:03

Mda. Craiova nu face blaturi. In U-Cluj-Craiova echipa olteana nu a jucat, in Criova-Steaua nu s-a omorit cu firea iar in Buzau-Craiova Tanasa s-a temut sa nu faca "gresala" lui "Perpelita" din meshiu anterior. Imi pare rau de Lung jr,de gaman de barboianu de barbu etc. astia is copii si au jucat pe bune dar hailalti? Ieu ajtept campionatu urmator unde sper ca se va demonstra cinstea oltenilor si priceperea italienilor. La anu si la multi bani!

 •  05 Mai 2008, 16:58

ASTA E ULTIMA VOASTRA SANSA SA NU SE RUPA CEVA INTRE NOI SI VOI. POATE VA BATE CEAHLAUL. COSTEA DAO IN RASA MASII CA ESTI PREA PE FATA

 •  05 Mai 2008, 10:55

victorie Ceahlaul, sa pice Buzaul...s-ar bucura o tara intreaga.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează