FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-1

“Noi pe teren, CFR nu!”

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Steliştii arată cu degetul meciul rivalilor de la Arad şi sugerează că gazdele n-au opus mare rezistenţă.

Lupta la baionetă între Steaua şi CFR pentru titlul de campioană, dar şi pentru milioanele sigure din Champions League se duce şi în afara terenului. Şi e purtată şi acolo tot de jucători. După meciurile din ultima etapă, fotbaliştii din Ghencea au ieşit la atac.

“Au avut meci uşor la Arad
“La meciul nostru de la Galaţi am văzut multă răutate din partea «ceferiţei», în schimb, cei de la UTA nu prea au jucat. N-am văzut meciul, dar din cîte am auzit, CFR a avut parte de un meci uşor la Arad, n-au avut nici un fel de emoţii. Păi, am înţeles că Fabbiani a dat gol cu călcîiul, deci...”, a spus Florin Lovin.

“Nu ştiu de alţii, însă vă spun clar că Steaua a demonstrat doar pe teren că este cea mai bună”, a spus şi Pleşan pentru Ştirile Spor­ti­­ve ale Antenei 1, completat de Di­că: “N-am înţeles de ce era aşa ma­re supărare la Galaţi, că la final toţi jucătorii lor erau pe jos şi plîn­geau, cred că pierduseră ceva, nu punc­tele, şi nu mai găseau acel ceva”.

8 luni trecuseră de la ultimul meci din deplasare în care CFR a marcat 3 goluri: U Craiova - CFR 1-3, pe 12 august 2007

20 de luni trecuseră de la precedentul meci, de pe teren propriu, pierdut de UTA la o diferenţă de 3 goluri: UTA - Steaua 0-3, în 13 august 2006

“Pentru Steaua nu există măcar un meci în care să nu avem stres maxim. Acum, cu atît mai mult, pentru că toată lumea se întreabă acelaşi lucru: «Cînd se va împiedica Steaua?»”
Florin Lovin mijlocaş Steaua

“Cu Timişoara va fi foarte greu, aşa cum a fost şi pînă acum, pentru că împotriva noastră toate echipele se mobilizează la maximum, cu alţii nu ştiu dacă fac la fel”
Nicolae DicĂ atacant Steaua

120 de minute la antidoping

Oţelul a solicitat înaintea meciului cu Steaua control antidoping pentru 6 dintre jucătorii vicecampioanei. Au fost desemnaţi prin tragere la sorţi Vîtcă, Baciu, Habibou, Lovin, Dică şi Dayro Moreno. Primii 3 au dat proba de urină după 40 de minute, după care au plecat alături de echipă la Bucureşti. Ceilalţi 3 au rămas pînă la ora 21:00. Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate în ediţia de sîmbătă că, la solicitarea CFR-ului, care va suporta costul total al testelor celor 6, aproximativ 30.000 de euro, Oţelul a cerut ca jucătorii Stelei să fie verificaţi.

“Ne e frică de Dinamo”
Site-ul stelisti.ro a iniţiat un sondaj de opinie în rîndul fanilor din Ghencea, pe care i-a întrebat de care dintre cele 4 meciuri rămase de disputat le este cel mai frică. Marele derby cu Dinamo, programat pe 3 mai, în penultima etapă, a primit 20 la sută din opţiuni şi a devansat celelalte întîlniri. Totuşi, peste jumătate din suporterii Stelei sînt de părere că echipa lor favorită nu va mai pierde vreun punct din cele 12 puse în joc.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (66)
 •  21 Aprilie 2008, 21:37

Bai BeBe tu sigur ai tuns gaina pe burta k sa suga puii lui Paszkany....da-te in plm de fraier!!!Si apropo,sa-i sugi p..a la toata echipa Stelei!!!

 •  21 Aprilie 2008, 20:04

fac parte din minoritati si bagPula in nationalitati!...ARDE ROMANIA!

 •  21 Aprilie 2008, 18:23

DADADA,Steaua a castigat toate meciurile pe teren.CU BRICHETAA BAI BLEGILOR!!!Mintea voastra e scurta,ca pe asta deja ati uitati.Simbolul romaniei,....

Vezi toate comentariile (66)
Comentează