FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Noi probleme pentru Astra » Cerere de intrare în insolvență a echipei lui Niculae

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 16:06

Deși s-a calificat în primăvara Europa League și urmează să primească 2,6 milioane de euro din partea UEFA, Astra Giurgiu are tot mai multe probleme financiare.

Astfel, echipa lui Ioan Niculae are un nou proces, în care se cere intrarea în insolvență. Firma "Gama Verde SRL Focșani" a depus în finalul lunii noiembrie o cerere de intrare în insolvență a giurgiuvenilor, din cauza unor datorii.

Compania este o firmă care se ocupă cu întreținerea și construcția terenurilor cu gazon natural. Până acum, Astra a trecut peste două cereri de insolvență, depuse de două firme de pază.

Tribunalul Giurgiu nu a stabilit încă un termen de judecată, dar se preconizează ca va avea loc în februarie sau martie 2017, potrivit supervizor.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  12 Decembrie 2016, 21:08

Firma aia de *** nu e condusa cumva de niste *** de moldoveni si psd-isti ***?Poate trece pe acolo CANCERUL si face,,,curatenie!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Decembrie 2016, 20:06

Nu stiu cati bani a *primit* Becali din cupe ,dar parca mult mai mult .Astra intra in primavara si nu-i ajung banii sa-si plateasca datoriile.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2016, 17:39

le vor da datoria si se inchide.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează