FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Noi vom fi campioni”

Articol de , - Publicat sambata, 21 iunie 2008 00:00

Juliano Spadacio (27 de ani) îi avertizează pe rivalii din Liga I că Rapidul va cîştiga titlul în acest sezon.

–  Juliano, care e prima im­pre­­sie pe care ţi-a făcut-o Rapi­dul?
– Mă simt foarte bine, bă­ieţii m-au primit extraordinar. Am găsit un grup unit, format din ju­cători foarte buni. Rapid e o echipă va­lo­roasă şi mă bucur că am semnat cu ei. Sînt sigur că îm­pre­un­ă putem rea­liza lucruri frumoase aici.

– Oamenii de fotbal din Ro­mânia nu vă dau multe şanse în sezonul următor.
– Ştiu că sînt patru echipe care luptă pentru titlu, noi, Steaua, Di­na­mo şi CFR, care sînt campionii României, dar asta nu mă sperie deloc. Celor care nu cred că Rapidul va lua titlul le vom închide gura cînd vom începe campionatul. Nu are rost să le răspundem prin presă, preferăm să demonstrăm pe teren de ce sîntem în stare. Sînt sigur că putem lua titlul dacă vom avea parte de o atmosferă bună la echipă. Am vorbit şi cu Joao Paulo şi ştiu care sînt cerinţele la Rapid.

– Ce le transmiţi suporterilor giuleşteni?
– Eu în Brazilia, la toate echi­pele la care am jucat, am terminat mereu pe primul loc. Asta îmi do­resc să realizez şi la Rapid. Am venit aici să cîştig trofee şi vreau să fiu campion! Nu vom neglija nici Cupa UEFA, ba din contră, ne dorim un parcurs cît mai lung. Dacă dom­nul Peseiro a spus că putem ju­ca finala, înseamnă că are drep­tate. Trebuie să tratăm fiecare meci cu serio­zi­tate maximă, să nu in­trăm cu capul plecat pe teren şi, ast­fel, sînt sigur că vor veni şi rezultatele.

1,7 mil € a plătit Rapidul pentru transferul lui Spadacio.

“Să fim uniţi şi vom lua titlul”

Ricardo Fernandes (30 de ani) este la fel de încrezător în şansele Rapidului la titlu ca şi colegul său Juliano Spadacio: “Mă simt bine aici, nu am probleme de comu­nicare. Este foarte important pentru mine că antrenorul este portughez, dar Rapidul e un club mare şi aş fi venit oricum. Ştiu că sînt echipe bune în România, Stea­ua, Dinamo, Cluj, dar şi noi sîntem o formaţie bună. Dacă vom fi un grup unit, vom reuşi să cucerim titlul”.

“Pele” e aproape braşovean

Buga nu s-a antrenat ieri. “Are apă la genunchi” a fost explicaţia oficială a giuleştenilor. Surse apropiate lui FC Braşov afirmă însă că Mugurel e la doar un pas de parafarea revenirii sale sub Tîmpa şi că el va fi prezent sub comanda lui Răzvan Lucescu zilele ur­mătoare. Preşedintele arde­lenilor, Dinu Gheorghe, neagă: “Buga e jucătorul Rapidului. Am făcut o ofertă, dar dacă au refuzat-o, ce să facem?!”.

Vine şi brazilianul Julio Caesar

Rapidiştii au bătut palma cu Julio Caesar da Silva e Souza (28 de ani). Mijlocaşul brazilian este liber de contract după ce şi-a încheiat anga­ja­mentul cu AEK Atena. În cariera sa a mai evoluat la Fluminense, Lo­komotiv Sofia, Estrela Amadora şi Gil Vicente. Julio Caesar poate evo­lua în ambele benzi ale liniei me­diane, dar şi în spatele vîrfurilor. El va sosi în România la începutul săptămînii viitoare pentru a parafa contractul cu Rapid.

O zi la antrenamentul giuleştenilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  21 Iunie 2008, 12:37

rugam stelistii...sau blatistii sa se calmeze si sa se indrepte spre stanele unde sunt acceptati sa pasca iarba altor stadioane ca anul asta nu pupati mila;) ...app asta e pt toti stelistii stiti bancul cu iarba ...ca tot o pasteti :)))))

 •  21 Iunie 2008, 11:43

voi veti fi campioni cand o castiga romania campionatul european. voi aveti deja statutul de frustratii casmpionatului,asa ca nu va mai faceti vise dulci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează