FOTBAL  »  Superliga  »  GALERIE

Noua galerie a Stelei iese la atac și anunță: "Respectați-ne! Nu vom da înapoi! Locul nostru e în peluză"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 14:01

Noua galerie a Stelei le cere celor două peluze (Nord și Sud) înțelegere și anunță că vor veni la fiecare meci al formației roș-albastre și că așteaptă cât mai mulți suporteri care s-au săturat să privească din afara stadionului războiul MApN - Steaua - galerii. 

"Suporteri stelisti, multi ne acuza, afirmand ca am luat bani de la Becali, ca suntem galeria lui, ne considera tradatori, ca ne-am vandut sau mai stiu eu cum...Insa, vrem sa va clarificam un lucru: NOI SUNTEM INDEPENDENTI!

Noi nu tinem partea nici lui Becali, nici Armatei, ne dorim sa intram in normalitate, vrem doar sa fim o galerie mare si unita! Acesta este si scopul pentru care a fost creata aceasta pagina, asadar oricine doreste, este liber sa ni se alature!

Vrem sa va asiguram de un singur lucru: ORICE SE VA INTAMPLA NU VOM DA INAPOI!! Vrem sa intelegeti ca respectam deciziile celor doua peluze, de a nu se mai prezenta la meciuri, insa ne dorim ca si ei sa ne inteleaga dorinta de a fi alaturi de echipa. Locul nostru este in peluza si acolo vom fi mereu! DREPTATE PENTRU STEAUA", se arată pe pagina Peluza Roș-Albastră.

Aceștia au făcut un apel pentru toți fanii Stelei pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș și speră ca la acest meci să revină la stadion.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
zecs93
zecs93  •  08 Octombrie 2016, 00:07
Postat de crisangrg pe 06 Octombrie 2016, 17:12

Ce naiba sa invete de la pch?! PSD, PSD, PSD! Iar stricati gazonul, iubitorilor de Ponta.

vezi ca hipopotamu ala cu ochelari e fcsbist de-al vostru, ai gresit barca, sa nu-ti iei vreo vasla in sfecla !!!

zecs93
zecs93  •  08 Octombrie 2016, 00:06
Postat de max2009 pe 06 Octombrie 2016, 17:18

bravo voua! eu nu pot veni la meciuri pt ca sunt din alt oras dar va sustin moral

Astea sunteti pana la urma, sa stii ca sau inventat masini personale ( daca ai) sau nu ti-ar fi greu sa dai 20 de lei pe un bilet de tren dus-intors ca sa-ti vezi favoritii la joc, dar daca tu ai crescut la tara, normal,cu caruta faci ceva, mai ramai si cu temerea aia ca s-ar putea sa-ti moara calul pe drum de caldura si atunci ce faci, ramai in pana !!! :)))))))))))))))))))))

catalynn
catalynn  •  07 Octombrie 2016, 07:14

E criza si in Pipera, nici Sarbatorile nu mai sunt ce erau odata, vin bietii oameni la colindat si daca pleaca cu 2 covrigi ... "Noua Galerie" e complet hilara, daca tot s-a gandit jiji sa isi plateasca niste colindatori nu trebuie sa se zgarceasca si sa adune 25 de insi in peluza plus inca 10 postaci pe GheSP. Dar nu mai e mult si isi si el zborul, Steaua nu a inceput si nici nu se va termina cu ciobbanu', dixit!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează