FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul jucător al FCSB-ului e nerăbdător să ajungă sub comanda lui Dică: "Merg acolo să fac performanță"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 20:21

FCSB s-a înțeles cu Junior Morais (30 de ani) încă din timpul sezonului abia încheiat și se va prezenta sub conducerea lui Nicolae Dică atunci când vor începe pregătirile.

Fundașul stânga e la final de contract cu Astra, însă giurgiuvenii au susținut că brazilianul ar avea o clauză prin care să i se prelungească înțelegerea. Asta a dus la un litigiu între jucător și club, însă Morais nu se teme și spune că e gata să meargă la FCSB.

"Pentru mine va fi ok la FCSB. Merg acolo să dau tot din mine și să fac performanță. Da, există un litigiu cu Astra, dar 100% câștig", a spus Morais, conform TV Dolce.

1.800.000 €e cota de transfer a lui Morais, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
819602521427859
Stancu Florin  •  29 Mai 2017, 08:22
Postat de jack_the_stripper pe 29 Mai 2017, 06:33

Ai uitat sa adaugi lungul sir de infractori ce au pus umarul si butoanele pentru propasirea clubului din Groapa. Ia scrie-i si pe-aia. Dar mi-e ca umpli foaia. Pentru ei merita sa-ti vinzi demnitatea?

striperre jack, există o imensă diferența şi anume aceea că, gruparea din Mogoşoaia este proprietatea, este manageriata şi este manevrată de către întemnițați...nu vorbim aici de foşti ci de actuali, asa ajungem la... vorba aceea: Olee, ole, ole, oleee, ceausescu nu mai e!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileschi
vasileschi  •  29 Mai 2017, 08:10

Extraordinar ! au mai mers si alti de la Astra tot pentru performanta ! si ce sa vezi in primul an Enache a plecat de la Astra si surpriza Astra a castigat campionatul nu FCSB !!!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Mai 2017, 06:33
Postat de Ioan Trisi pe 28 Mai 2017, 22:57

Cand oare isi vor da seama unii oameni ca nu se poate trai alaturi si in slujba unor infractori notorii(vezi jiji si mm).Pentru bani merita sa-ti vinzi demnitatea?

Ai uitat sa adaugi lungul sir de infractori ce au pus umarul si butoanele pentru propasirea clubului din Groapa. Ia scrie-i si pe-aia. Dar mi-e ca umpli foaia. Pentru ei merita sa-ti vinzi demnitatea?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează