FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Noul transfer al lui CFR, impresionat de ce a găsit la echipă: "Suntem o familie, parcă am fi de doi ani împreună"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 14:17

 Cristi Manea (19 ani), noul transfer al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre motivele care l-au determinat să aleagă oferta venită din "Gruia". 

"Sunt foarte bucuros să mă aflu aici. Am găsit un grup foarte bun, mă simt foarte bine și sper să câștigăm titlul. A venit domnul Petrescu, m-a sunat și nu am stat pe gânduri. Mi-am propus să joc cât mai multe meciuri, să mă duc la echipa națională și să câștig campionatul cu CFR", a declarat Manea.

Acesta a rămas impresionat de atmosfera existentă în lotul lui CFR și spune că deja s-a integrat foarte bine în echipa clujenilor. 

"Suntem ca o familie. Din ce am văzut până acum, sincer să fiu nu mă așteptam să văd asta. Sunt foarte mulți jucători noi, dar suntem ca și cum am fi de doi ani împreună. CFR e un club de tradiție, care își dorește titlul în fiecare an. Niciodată nu văd mutarea ca pe un pas înapoi. E un pas înainte, pentru că CFR până acum e cea mai bună echipă la care am jucat", a declarat Cristi Manea, conform TV Digi Sport. 

Citește și: CFR Cluj a mai rezolvat un transfer! A împrumutat un fost internațional român

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Iunie 2017, 11:17

Bravo Cristi! Te vei integra rapid langa jucatori slabuti gen Camora, Culio, Nascimento, Omrani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează