FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noul vîrf al Stelei a mai jucat în Ghencea » Nu e Junior, e Badea!

Articol de - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 februarie 2011 10:36

Fostul vîrf al roş-albaştrilor se pregătşte cu echipa secundă a Stelei şi ar putea reprezenta o soluţie-surpriză pentru atacul lui Lăcătuş

Steaua are doar doi atacanţi în lot, pe Bilaşco şi pe Surdu, şi mai are nevoie de oameni de gol. Cum transferul lui Junior Moraes în Ghencea întîrzie, Steaua ar putea apela la unul dintre foştii săi golgeteri, Vali Badea.

Liber de contract după despărţirea de FC Braşov, Badea (29 de ani) se antrenează cu echipa secundă a roş-albaştrilor pregătită de Liţă Dumitru şi speră să fie luat în seamă şi de staff-ul primei echipe. "Badea se pregăteşte foarte bine, sîntem impresionaţi!", a spus unul dintre oficialii echipei a doua. Vîrful din Alexandria speră să semneze un contract pe şase luni cu Steaua, să evolueze la echipa secundă şi, dacă evoluţiile sale vor fi bune, să facă pasul la echipa lui Marius Lăcătuş.


15 goluri a marcat Badea în 50 de partide jucate în cei 2 ani petrecuţi la Steaua

"O să-l ţin pe Badea toată viaţa la Steaua pentu că a dus echipa în Champions League după zece ani"
Gigi Becali, în 2006

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
alexa.radoi
alexa.radoi  •  04 Februarie 2011, 14:58

steaua=rusinea lumii

cheloo52
cheloo52  •  04 Februarie 2011, 12:28

A marcat pentru Steaua inpotriva lui Real Madrid in minutul 54 cu numarul 9 VALI BADEA!!!...Dinamiue se va bate sezonul asta la retrogradare...B-)

the_toon
the_toon  •  04 Februarie 2011, 12:20

Mie mi-a placut ca fotbalist,bine-nteles asta cand era in forma.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează