FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu are ce să le facă! Rădoi a schimbat planurile cu Tahar și Tade: îi integrează cu forța!

Tade a jucat 13 meciuri pentru Steaua, dar nu a reușit nici un gol din acțiune
Tade a jucat 13 meciuri pentru Steaua, dar nu a reușit nici un gol din acțiune

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2015 00:00

Francezul și algerianul sînt intangibili, în ciuda impresiei dezamăgitoare pe care au produs-o de cînd au fost achiziționați. Tahar mai poate doar azi să-și găsească echipă, pe Tade nu-l lasă nici regulamentul să plece.

Rădoi a schimbat strategia în privința lui Tade și a lui Tahar: dezamăgirile campaniei de achiziții nu pot fi "aruncate", jucătorii trebuie integrați forțat în echipă. Pentru că au contracte și Steaua va continua să-i plătească pe amîndoi măcar pînă la iarnă.

S-au chinuit să-l aducă. Se chinuiesc să-l dea

Antrenorul i-a trimis în formula de start în amicalul cu Al Ittihad Kalba, de sîmbătă. Pe Tahar în cuplu cu Filip ca mijlocaș central, iar pe Tade vîrf unic. Campioana era dispusă să-l cedeze pe algerian chiar și sub formă de împrumut oricui, doar că mijlocașul nu își găsește alt club.

Are 10.000 de euro lunar la Steaua și va continua cu acest salariu cel puțin pînă în decembrie, dacă nu va apărea azi, în ultima zi de mercato, o propunere de ultimă oră pentru Aymen. Fotbalistul în vîrstă de 25 de ani a fost cumpărat de la Gaz Metan cu 150.000 de euro. Roș-albaștrii s-au mișcat mai repede decît Slovan Bratislava, care îl curta pe Tahar, și l-au obținut ei pe african.

Dar aparițiile rare și scurte pe care algerianul le-a bifat pînă acum l-au determinat pe Becali să ceară renunțarea la jucător. Aymen are numai 22 de minute jucate în ultimele trei săptămîni.

Nu scapă de el

Situația lui Tade e și mai complicată. Francezul a bifat deja două cluburi în acest sezon, CFR Cluj și Steaua. Regulamentul i-ar permite doar să se întoarcă în Gruia, nu să mai contabilizeze și o a treia formație. Or, e exclus ca vișiniii, care s-au bucurat să-l cedeze pentru a scăpa de salariul lui, să-l reprimească acum.

Rădoi și-a pierdut și el încrederea în francez, pe care nu l-a mai inclus printre titulari la ultimele trei jocuri. Mirel e obligat să găsească o "cheie" pentru problema atacantului, din moment ce Tade se va găsi în continuare sub comanda sa.

25.000 €cîștigă lunar Tade la Steaua, unul dintre cele mai mari salarii din campionat

500.000 €a plătit campioana ca să-l achiziționeze pe Gregory de la CFR Cluj. Cu tot cu salariu și taxe, Steaua consumă un milion de euro cu Tade în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
negru2707
negru2707  •  07 Septembrie 2015, 18:24

si cu cine sa joace atacant central acum....cu Tudorie care este o gluma de atacant si care face mai multe faulturi decat Varela intr-un meci, macar este mai combativ.

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  07 Septembrie 2015, 17:40

daca ar durea prostia, *** ar urla cel mai tare si mai mult....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manty_one
manty_one  •  07 Septembrie 2015, 15:42
Postat de nebraska pe 07 Septembrie 2015, 14:05

Radoi antrenor pe viata la fcsb!

gab0r cu palarie,Mirel Radoi zice ca e de acord sa-i dai cateva ***!.)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează