FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJENII SPUN CĂ STELIŞTII SE VOR ÎMPIEDICA ÎN ETAPELE CARE VIN

“Nu cedăm!“

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

După ce a văzut la tv meciul de la Galaţi, Trică şi-a ascuns dezamăgirea într-o promisiune.

Jucătorii lui Andone susţin că victoria Stelei la Galaţi nu a fost decisivă în lupta pentru titlu. După meciul cu UTA, numai Eugen Trică a rămas la vestiare pentru a urmări finalul partidei de la Galaţi. Golgeterul clujenilor e convins că CFR nu va mai risipi puncte. “Noi nu vom mai pierdem puncte. Mi-am pus mari speranţe în meciul de la Galaţi. Rămîn totuşi meciuri grele pentru Steaua, cu Timişoara, la Craiova şi la Dinamo. E suficient ca steliştii să piardă un meci. Campionatul nu e jucat”, a spus Trică.

Portughezul Cadu nu a fost in­teresat de jocul rivalei din Ghencea. “Nu-mi place să mă uit la meciurile altora. Noi ne facem treaba noastră. Dacă nu ne cîş­ti­găm me­ciurile noastre, degeaba ne gîndim la titlu, nu?! Steaua are un pro­gram mai greu decît al nostru. Vor avea parte de o partidă dificilă chiar în această săptămînă, îm­potriva Timişoarei”, a spus ieri Ricardo.

“Cu tot respectul pentru jucătorii Stelei, îmi doresc ca ei să piardă puncte. Şi cred că vor pierde!”
Tony fundaş CFR

“Alexandru Tudor rămîne arbitrul care ne-a luat titlul. Din următoarele 4 meciuri, de cel cu Bistriţa mă tem cel mai mult”
Iuliu Mureşan preşedinte CFR

*click pe poza pentru a vedea graficul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  21 Aprilie 2008, 13:43

ba trica,ofiterule de presa,..dute te rog la tony si roagal sa te invete cum se da o declaratie...tot respectu tony

 •  21 Aprilie 2008, 11:41

Tziganul de Trica se baga in seama ca o curca chioara...e stresat baiatu` ca nu prea le are cu mingea...probabil ma`sa mergea la produs cand era insarcinata cu el si de asta are gura mare...i-o fi bagat cineva ceva in gura. CFR sa ne-o belitzi...FORTZA STEAUA

 •  21 Aprilie 2008, 11:03

cufuristilor , de ce va scremeti asa de tare amu ??? Ati avut 13 lungimi de unda ,fata de steaua . Doar inganfarea si prostia voastra ,a contribuit la pierderea pozitiei de lider . Pacaliti de proria fire . Sunteti mancati ,laudarosi si fara pic de caracter . Sa va vad in europa ce motive mai gasiti ??? Nu uitati ,anonimii din famagusta !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează