FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Nu doar Ianis Hagi e asaltat de oferte! Celebra La Masia și Academia lui Ajax, tentate să colaboreze cu Academia lui Gheorghe Hagi

George Ogăraru și Gică Popescu, în vizita lor de la Academia Barcelonei +2   FOTO
George Ogăraru și Gică Popescu, în vizita lor de la Academia Barcelonei

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 15:06

La 10 ani de la înființare, Viitorul și Academia lui Hagi au ajuns la apogeu și beneficiază din plin de atenția marilor coloși europeni.

Dacă Ianis Hagi e asaltat de oferte de la numeroase echipe din străinătate, Academia lui Gheorghe Hagi de la Ovidiu a primit recent diverse oferte de colaborare din partea unor nume imense, precum Barcelona și Ajax. 

Reprezentanți ai catalanilor și-ar dori o colaborare între celebra Academie La Masia și Academia lui Hagi, oficialii Barcelonei fiind pozitiv surprinși de parcursul naționalei U21 de la EURO. Selecționata U21 a avut în componență nu mai puțini de 10 jucători școliți de Hagi. 

Recent, George Ogăraru și Gică Popescu s-au deplasat la Barcelona, aceștia efectuând o vizită la prestigioasa Academie a catalanilor. 

Ajax, vizită oficială la Ovidiu

Olandezii de la Ajax, o altă școală de excepție de promovare a tinerilor, au fost prezenți zilele trecute la Ovidiu, unde s-au întâlnit cu Ogăraru și Popescu. 

Corne Groenendijk, directorul de parteneriate internaționale al „lăncierilor”, și Casimir Westerveld, director de scouting la Ajax Academy, au venit în România în această săptămână. 

 
Ajax Amsterdam visiting ViitorulFC's base

We've had some special guests over for the last couple of days. AFC Ajax officials visiting our base ❌❌❌

Publicată de Viitorul FC pe Marţi, 9 iulie 2019

 


Corne Groenendijk, Gheorghe Hagi, George Ogăraru și Casimir Westerveld

Model juvenil

Cum se explică interesul Academiilor de la Ajax și Barcelona pentru colaborarea cu Academia lui Hagi?  Într-o statistică recentă publicată de UEFA, a ieșit la iveală faptul că, în anul în care a luat titlul, Viitorul a avut un procent de promovare a tinerilor asemănător cu cel al Barcelonei și peste cel al lui Ajax.

Statistica a vizat câștigătoarele de campionate din 31 de țări din Europa, în perioada 2009-2017. 

Vezi și:

Presa din Rusia l-a dat de gol pe Gică Hagi: transferul lui Ianis Hagi s-a împotmolit din cauza pretențiilor URIAȘE ale „Regelui”: a cerut un salariu exorbitant pentru fiul său

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  11 Iulie 2019, 09:19

Si cand te gandesti ca toate aceste momente de glorie se datoreaza unui singur om. Un fotbalist rar. Un antrenor competitiv. Un selectioner cu 'ochi'. Felicitari Gica!

knuttspanati_o_nfig
knuttspanati_o_nfig  •  10 Iulie 2019, 17:45

Si promitea, sarmanul George, dar a ajuns precum un Gheorghe....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close