FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Nu-l vindeţi!”

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2008 00:00

Bölöni îşi face lotul pentru sezonul viitor şi le-a cerut rapidiştilor să-l blocheze pe Marius Con­stan­tin.

Ladislau Bölöni a început să lucreze pentru Rapid, chiar dacă acordul cu Al Jazeera îi expiră abia pe 25 mai. Fostul se­lec­ţioner a strîns informaţii despre fotbaliştii giuleşteni şi primul lucru pe care l-a cerut acţionarilor a fost să nu-l cedeze pe Marius Con­stan­tin! “George, e vorba de un om de echipa naţională! Poate a avut un sezon mai prost, dar sigur îl fac să-şi revină! Am nevoie de Marius!”, i-a spus lui Copos.

“Loţi îl disciplinează”
Conducerea a blocat un trans­fer în străinătate al fundaşului şi iar­na trecută, dar evoluţiile sale sla­­be din miniretur îi de­ter­mi­na­se­ră pe şefi să fie dispuşi la negocieri cu grupările interesate de a­chi­zi­ţio­na­rea apărătorului.

Copos a re­de­ve­nit un susţinător al lui Constan­tin: “Marius e un jucător foarte, foarte bun! Cum explic eu forma lui mai slabă? E simplu: nu l-a mai avut pe Răzvan Lucescu! Sau un alt an­trenor care să ştie să comunice cu el, care să-l disciplineze şi să-l a­şe­ze pe teren, iar Loţi poate fi acela. Eu am în continuare încredere că el îşi va reveni”.

Bölöni vine peste trei săptămîni
Fathi Taher a anunţat că Bölöni va fi în Bucureşti la sfîrşitul lunii, ca să semneze contractul cu Rapid: “Sută la sută, va fi antrenorul nos­tru! N-am parafat un pre­con­tract, fiindcă n-avem nevoie, sîntem oameni serioşi, pentru noi cuvîntul e suficient. Pe 25 mai termină cu Al Jazeera şi va veni în Ro­mâ­nia. Nu mai zic nimic de salariul lui, Loţi va anunţa personal cît cîştigă în con­fe­rinţa de pre­zen­ta­re”. Antrenorul l-a certat pe Ta­her zilele trecute, du­pă ce ior­da­ni­a­nul declarase că Bö­löni va primi 3 milioane de euro anual în Giuleşti.

“Bölöni va antrena Rapidul minimum 3 ani de-acum încolo! Îl aş­teptăm să-şi înceapă munca şi să-şi înde­plinească obiectivele”
Fathi Taher acţionar Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  09 Mai 2008, 23:07

daca pleaca marius pierdem jumatate din aparare,acum nu mai e om de nationala cum era pana acum nu il lasati sa plece

 •  09 Mai 2008, 17:17

sa plece toti anafara de coman toti pa ura si la gara

 •  09 Mai 2008, 15:29

Nu vreau sa-l vanda pe Mars Constantin.Fara el ar fi o mare pierdere.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close