FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

"Nu ne mai luaţi la mişto!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2008 00:00

Constantin Schumacher, mijlocaşul exilat de nemţeni la echipa a doua, cataloghează drept jignitoare afirmaţiile făcute de preşedintele CA al Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu, referitoare la preţul de 1.000 euro fixat pentru el.

"Nu vrem să facem nimănui nici un rău, nici să deranjăm pe cineva de la club. Dar îi rog pe cei de la Ceahlăul să nu mai dea în noi şi să nu ne mai ia la mişto! Prin ce au declarat ultima oară şi-au cam bătut joc de noi. Foarte haios, foarte simpatic, ce să zic! Ţin să-i anunţ pe şefi că cei 1.000 de euro semnifică un preţ destul de bun, momentan, însă modul în care a fost anunţat acesta lasă impresia că am fi de vînzare la talcioc".

Fotbalistul de 32 de ani, care a jucat în ultimele partide oficiale ale echipei secunde a pietrenilor, spune că atît el, cît şi Narcis Răducan şi Iordache îşi donează primele colegilor de la satelit: "Ştiu cum e viaţa la echipa a doua, aşa că nu vrem să-i facem pe copii să creadă că venim noi, de la echipa mare, să le luăm lor banii. Vom da primele antrenorului să le împartă copiilor. Se pot bucura şi ei la un milion-două în plus."

"Să ne achite restanţele!"
Faptul că în turul campionatului a îndraznit, din postura de capitan al echipei, să ceară
drepturile financiare ale întregii echipe i-a adus numai necazuri lui Schumacher. Totul a
culminat cu trecerea sa pe linie moartă, la Ceahlăul II. Dar şi de la echipa a doua mijlocaşul nu
ezită să-i tragă la raspundere pe şefii nemţeni: "Înainte să anunţe preţuri pentru transferul
meu, conducătorii Ceahlăului trebuie să ne achite mie şi celorlalţi doi colegi vreo 4 rate
contractuale din urmă."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  19 Martie 2008, 19:46

Tu esti un jucator foarte bun si nu meriti sa fii atat de injosit; eu as dori sa vii inapoi la rapid ca esti un jucator care trebuie in cupa uefa si in liga campionilor nu sa stai unde sa te ia peste picior; eu nu te stiu foarte bine dar am citit despre tine ca esti un jucator care iti place sa faci treaba foarte bine. Iti doresc mult succes in tot ceace doresti sa ajungi si sa faci in viata.

 •  19 Martie 2008, 19:31

Ramai Costele acolo unde esti, cand am retrogradat si a vrut Penescu sa-ti prelungeasca contractul la FC Arges, nu ai vrut, poate gasesti un loc pe la Falticeni ... asta meriti!

 •  19 Martie 2008, 17:57

lasa-i schumi in plm pe nemteni - moldovoveni prosti ! intoarce-te acasa ! FORZA FC ARGES !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează