FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Nu schimbă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Patronul Marian Iancu a anunţat că Poli îşi va păstra culorile şi numele.

“Poli va fi nevoită să-şi schimbe numele şi culorile pînă în 30 iunie. Este un lucru dureros şi o aberaţie pentru că Timişoara e un oraş violet”, a anunţat ieri, sec, Mircea Sandu. Preşedintele FRF a vorbit şi despre depunctarea echipei, cu 6 puncte, dacă decizia nu este pusă în aplicare, dar a adăugat că măsura ar putea fi una provizorie.

Patronul lui Poli, Marian Iancu, a declarat însă că nu va schimba nimic. “Noi am luat act de hotărîrea Tribunalului de Arbitraj în Sport. Dar acolo era vorba de fosta AEK, iar noi nu avem nici o treabă în această privinţă cu AEK-ul”, a spus Iancu. Acesta e convins că actele vor vorbi în favoarea sa. “Noi am depus actele la FRF prin care demonstrăm că drepturile de a folosi numele şi palmaresul le luăm de la AS FC Poli­tehnica, cu care avem o asociere şi care e atestată de FRF. Comitetul Executiv a pus în executare hotărîrea TAS, dar în acelaşi timp au comandat un audit la o firmă de avocatură pentru a stabili dacă demersul nostru este corect. Cînd auditul se va finaliza şi ni se va da dreptate, pentru că nu are cum să nu ni se dea, ne vom despărţi definitiv juridic de Poli AEK şi intrăm pe relaţia cu AS FC”, a încheiat Iancu.

“Din alb-violet, în violet-alb”

Suporterii sînt la fel de liniştiţi ca şi Marian Iancu. “Ştim că palmaresul e la AS FC Politehnica, iar cînd se va atesta că AS FC este asociată cu echipa lui Marian Iancu, nu va mai fi nici o problemă. Dacă vrea cineva, poate vom schimba culorile din alb-violet în violet-alb şi numele din Politehnica Ştiinţa 1921 în Politehnica Timişoara”, a spus unul dintre liderii galeriei, Cristi Brîncovan.

Zambon: “Aplicaţi!”

Claudio Zambon, fostul patron al lui Poli, cel care susţine că deţine palmaresul clubului, a declarat ieri că decizia TAS trebuie aplicată. “Trebuie pusă în aplicare şi nu poate fi contestată. Observ că domnul Iancu spune că TAS nu reprezintă nimic, dar cînd are nevoie, ca şi în cazul Daminuţă, apelează la ei”, a declarat Zambon, care nu l-a iertat nici pe Mircea Sandu. “Nu e posibil ca preşedintele unei federaţii să spună că-i pare rău că Poli a pierdut palmaresul. Sînt declaraţii de crîşmă”, a şarjat Zambon.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
 •  11 Septembrie 2008, 12:02

Un lucru sa fie foarte clar: POLI este echipa care joaca pe "Paltinisan" Ce dracu' va certati ca tiganicile alea de prin ziare ...care e adevarata fiica a mamei Omida...damn !! forza viola ale ale ale !!!!

 •  10 Mai 2008, 16:13

pai aek e poli 2 care e in divizia b....prostilor

 •  10 Mai 2008, 14:27

pai adevarata poli timisoara e a lui zambon nu? aek bucuresti a promovat si a luat-o timisoara sub denumirea de poli aek timisoara.ce e neclar?sunt 2 echipe diferite,adevarata poli e undeva,nici nu mai stiu pe unde,div c.iar iancu a scapat de acel "aek" si a folosit denumirea de poli timisoara,si vrea si palmares si culori.deci unde e dreptatea?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close