FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Nu se opreşte

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Aliuţă nu vrea să renunţe la fotbal, dar recunoaşte că aventura sa la Timişoara s-a încheiat după criticile lui Iancu.

Marian Aliuţă a refuzat ieri să-şi accepte sentinţa anun­ţată de patronul Marian Iancu după înfrîngerea cu Craiova (1-3). “Aliuţă este un jucător care cît de curînd se va lăsa de fotbal şi se va dedica altor activităţi, aproape de condiţia lui. O să-i dau ocazia să se ocupe de ele”, l-a desfiinţat Iancu pe fotbalist.

Mijlocaşul a acceptat criticile lui Iancu şi anunţă că e gata să plece de la Timişoara dacă Iancu nu-l mai doreşte. “Îl respect pe domnul Iancu şi îl voi respecta mereu pentru modul cum s-a purtat cu mine. Dacă ce a spus în ziar a fost decizia lui clară atunci din vară se pare că ne vom despărţi. Accept tot ce mi-a transmis, dar pînă la un punct. Doar eu voi decide cînd mă voi lăsa de fotbal. Asta este viaţa. Mergem înainte. Se pare că nu a fost să fie”, a explicat mijlocaşul lui Poli, care a completat scurt. “Nu mă opresc! Accept decizia domnului Iancu dacă nu mă mai doreşte la Poli, dar de fotbal nu mă las”, a spus Aliuţă.

Fotbalistul şi-a recunoscut greşelile din meciul cu Craiova. “Nu am de ce să nu recunosc. Am greşit la două faze, după care am luat gol, dar asta în fotbal i se poate întîmpla oricui. Îmi pare sincer rău. Oricum, toate lucrurile nu îmi vor pune piedică, mă vor întări şi mă vor face mai puternic. Nu m-a dărîmat nimic nici pînă acum”, a conchis Aliuţă.

“Iancu a fost un om corect cu mine. Îi mulţumesc că mi-a dat şansa să joc la Poli într-un moment dificil pentru mine”
Marian Aliuţă mijlocaş Poli Timişoara

“Probabil că nu s-a făcut ca totul să fie valorificat la adevărata lui capacitate. Poate că în altă conjunctură tactică juca mai bine”
Jackie Ionescu fost antrenor Poli Timişoara

Ultimele noutăţi

Balazs Borbely a cerut să fie înlocuit în minutul 74 al meciului de vineri cu Universitatea Craio­va. Slovacul a acuzat dureri la ge­nunchi şi nu va juca în derby-ul cu Steaua de mîine.

Indisponibil pentru meciul cu Craiova din cauza unor probleme la o măsea, Artiom Karamian este aşteptat să revină de astăzi la antrenamente “Nu-mi vine să cred ce am putut să păţesc de la o masea. Mi-au făcut o grămadă de injecţii, am crezut că o să pot totuşi juca cu Craiova, dar cum trecea efectul calmantelor, mă durea de nu puteam să suport. În final, mi-au scos maseaua şi acum cred că totul va fi bine “, a spus Karamian.

Iancu a anunţat o măsură inedită în club: “Am decis ca din vară, copii, juniori, tot ce este peste 14 ani să poarte culorile galben-negru. Vor îmbrăca alb-violet numai atunci cînd o să arate că merită. Asta pentru a realiza toţi cît de importante sînt aceste culori”.

Senegalezul Guye Man­sour (foto) s-a întors la Timişoara, dar nu s-a decis în privinţa viitorului său la Poli. “Mansour să vină cu echipă dacă vrea să plece. Dacă vrea să rămînă, să semneze contractul propus de noi. Acum depinde doar de el”, a anunţat Iancu.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
 •  21 Aprilie 2008, 15:40

Si eu cred ca ar fi bine sa intre tineretul in meciul cu Steaua, daca si asa se preconizeaza sa se faca o palmasie cu domnul Coltescu, Poli nu poate alinia o formatie care sa se bata cu multimilionarii de la Steaua iar in semn de protest fata de toate aranjamentele putem baga tineretul "in iarba"

 •  21 Aprilie 2008, 10:41

INTR-ADEVAR TREBUIE PUS PICIORUL IN PRAG SI CEI CARE NU SUNT CU SUFLETUL ALATURI DE POLI NU MERITA SA IMBRACE CULORILE ALB VIOLET.PACAT CA UNII S-AU UMPLUT DE BANI SI NU AU DEMONTRAT PINA ACUM CA AU VALOARE,DAR DIN GRESELI IMVATAM SI PE VIITOR PRETUITI VOR FI DOAR CEI CARE MERITA!

 •  21 Aprilie 2008, 07:20

sa intre tineretul pe teren si mansi sa semneze contractul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează