FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Nu se predă

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Umilit de antrenorul Ionuţ Chirilă, care i-a luat banderola de căpitan, Cristi Todea a anunţat ieri că doreşte să continue la UTA.

Antrenorul Ionuţ Chirilă şi-a în­ce­put riscant mandatul la UTA, de­po­sedîndu-l de banderolă pe ju­că­torul emblematic al Aradului, Cris­tian Todea (29 de ani). “Cristi a primit vestea puţin surprins şi trist, dar i-am spus că la mine merg îna­inte doar caracterele puternice”, a ex­plicat Chirilă, care l-a numit că­pitan pe Florin Hidişan.

Ieri, jucătorul a surprins, afir­mînd că-şi doreşte să continue la Arad, chiar dacă echipa e deja în liga secundă. Este primul dintre fotbaliştii “Bătrînei Doamne” care anun­ţă că doreşte să-şi ducă pînă la capăt contractul. “Dacă se con­sideră că ne putem ajuta reciproc, pot să rămîn la UTA. Mai am un an de contract. Aştept şi eu să văd ce strategie se va adopta după finalul campionatului şi dacă se mai bazea­ză pe mine”, a declarat To­dea.

Adus în urmă cu un an şi ju­mă­ta­te de la Bellinzona (Liga a II-a, Elve­­ţia), “Dulăul” a făcut parte din echi­­­pa Aradului care, în urmă cu 6 ani, promova în prima ligă. A mai jucat la Mantova, în liga a treia ita­lia­nă.

15 goluri a marcat Todea pentru UTA în cele 7 sezoane jucate la Arad.

11 “galbene” a încasat Todea şi 2 eliminări pe parcursul campionatului.

Fără atacanţi!

Cu Rapidul, UTA va juca fără nici un atacant de meserie. Bălţoi e sus­pen­­dat, iar Edson şi Radovanovici sînt accidentaţi. Forţat de îm­pre­jurări, Chirilă ar putea să apeleze la Mircea Ilie, deşi jucătorul e pe lista neagră a “Bătrînei Doamne”, la fel ca şi Opriţa, jucător care a refuzat să intre în teren cu Urziceniul după ce
a fost înjurat de public. Celelalte soluţii sînt împingerea în avan­pos­turi a mijlocaşilor Hora sau Ibeh.

Titular cu Rapid

Folosit în primul “11” cu Urziceniul, Lucian Melinte va fi titular şi în Giu­leşti. Folosit fundaş stînga, pe pos­tul lui Vasiljevici, jucătorul de 19 ani a declarat ieri că nu se simte titular de drept la UTA. “Nu ştiu dacă am depăşit proba impusă de antrenor. Voi vedea pe viitor, în funcţie de în­cre­derea arătată”, a spus jucătorul. Melinte mai are 3 ani de contract.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  02 Mai 2008, 16:31

Asa e TODEA este inima UTA-ei!!!

 •  01 Mai 2008, 11:16

Deocamdata UTA este "cea mai" in CV-ul lui Ionut, Trebuie sa arate ca o merita.Dar el pina acum are doar contraperformante in liga I,in plusare renume ca-si aduce jucatori ce au contract cu el,sau le ia comision (remember Mitea ?)La Jiul sau Focsani a fost extrem de conflictual cu toti-conducatori,jucatori vechi. Acum s-a luat de Todea,inima UTEI,pacat ca incepe asa. Deoacamdata ,doar numele lui tata il recomanda,ar face bine sa caste ochii,ca Aradul nu e Regat.

 •  01 Mai 2008, 10:25

chiar asa de tampiti au ajuns aradenii? in situatia actuala sa aduci NUMAI antrenori iresponsabili? Magiun, Sandu G., Chirila? asta cine mai este? UTA a ajuns cobai in laboratorul pilelor si al fumatorilor de trabucuri? Chirila este opera lui Lucescu(ca antrenor) pentru ca era obligat moral fata de Ioan Chirila, marele ziarist sportiv, tatal actualului "antrenor" al UT-ei, pardon, Liberty! Cand a avut antrenori adevarati, i-a lucrat sandu I+coras(Victoria Bucuresti) , scrisi cu liter

Vezi toate comentariile (3)
Comentează