FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Nu vindem nimic!”

Articol de - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

Taher nu vrea să cedeze nici un fotbalist important şi pentru asta doreşte să-i mărească salariul lui Săpunaru.

Insistenţa lui FC Porto pentru Cristian Săpunaru are puţine şanse de reuşită. Asta deoarece Fathi Taher nu mai vrea să discute cu campioana Portugaliei trans­fe­rul apărătorului de 24 de ani. “Ce facem, ne vindem echipa?! Nici nu se pune problema! Porto îl vrea, aşa e, dar nu-l dăm, pentru că Să­punaru e jucător mare!”. Lusitanii n-au renunţat la achiziţionarea rapidistului. Acum vor să-l ofere la schimb pe Joao Paulo Andrade, plus bani.

L-ar fi cedat şi pe atacantul Adriano Lozada, dar acesta nu vrea sub nici o formă să vină în Ro­mâ­nia. Andrade e tot fundaş dreapta, dar alb-albaştrii nu contează pe el pentru sezonul viitor, deşi au acest post descoperit după cedarea lui Bosingwa la Chelsea. Porto ar vrea să-l ia pe fostul “bancar” în cursul săptămînii acesteia, ca să-şi de­fi­nitiveze lotul pentru Champions League!

Ca să-l păstreze pe Săpunaru, Taher îi măreşte salariul, impre­sionat de atitudinea sa: “Am fost surprins că are un salariu mic, dar lucrurile nu vor rămîne aşa! E un fotbalist care-mi place mult, plus că e de admirat că nu a creat nicio­dată probleme şi de aceea merită recom­pensat!”.

50.000 de euro e salariul anual al lui Săpunaru, cel mai mic dintre titulari.

“Rămîn la Rapid”

Săpunaru e convins de promisiunile lui Taher şi zice că nu mai ia în calcul plecarea la Porto.

– Cristi, să ne aşteptăm ca Săpunaru să fie următorul nume pe lista plecărilor de la Rapid?
– Săpunaru e aici, în Elveţia, s-a întors pentru că-i era dor, după ce mai fusese în această ţară şi cu echi­pa naţională . Serios a­cum, am văzut declaraţiile dom­nu­lui Taher în Gazetă şi poziţia mea e următoarea: vreau să rămîn la Rapid, pentru că iubesc clubul! Eu n-am ţinut nici o clipă să plec.

– Pe voi nu vă îngrijorează plecările din lot? O să conteze lipsa lui Pancu?
– Pancone a plecat la mai bine. Are 30 de ani şi s-a gîndit şi el la familia lui, e normal, din mo­ment ce va cîştiga mult mai bine în Cecenia. S-a despărţit de Rapid cu inima strînsă, pentru că în sufletul lui şi-ar fi dorit să continue, dar asta e viaţa! Am văzut că s-a spus că merge acolo unde e război, dar să fim serioşi, nu te împuşcă ni­meni! Şi-acolo se joacă fotbal, Te­rek e în prima ligă din Rusia şi sînt convins că e linişte.

– Străinii zic despre tine că te înţeleg, deşi nu vorbiţi aceeaşi limbă, că glumeşti tot timpul...
– Eh, nu sînt eu liantul dintre străini şi români la Rapid, ci doar un jucător ca toţi ceilalţi. Fiecare se comportă în felul lui, toţi muncim şi ne pregătim pentru campionat.

Exclusivitate pentru Pardo?

Preşedintele lui Iraklis Salonic nu vrea să-l vîndă pe Urko Pardo (foto) decît la Rapid! Şeful clubului grec nu e mulţumit de oferta lui Olympiakos, inferioară celei de 1,5 milioane de euro depuse de giuleşteni. Portarul a fost la sfîrşitul săptămînii în Bucureşti, dar n-a semnat cu Rapid pentru că se teme că ar fi rezerva lui Coman. Nici situaţia lui Dani nu e rezolvată, pentru că el refuză cele 1,2 milioane de euro propuşi pentru patru ani
de contract.

FILOMENO: “Înţelegeţi-vă!”

Lucio Filomeno se antrenează cu Asteras Tripolis, dar aşteaptă ca Rapid să-i convingă pe greci. “Ştiu că mai sînt discuţii legate de bani, aştept să se rezolve, pentru ca după aceea să discutăm şi despre contractul meu. În momentul ăsta depinde mai puţin de mine dacă vin la Rapid şi mai mult de cluburi”, a spus atacantul argentinian. Jose Peseiro a cerut transferuri după amicalul cu Sion: “Ar trebui să mai vină jucători, pentru că sîntem doar 21!”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  07 Iulie 2008, 15:32

Bai, prostie si sageata! Voi sunteti iesiti de pe fix. Cum sa plece Sapunaru la schimb cu Andrade, ma? Ala e slab VARZA, nu vedeti ca Porto nu conteaza pe el nici macar daca nu are alt fundas-dreapta? Joao Paulo e un butoias gras si lent, n-are nici o valoare! Eu il stiu de la Leiria, ca l-am vazut mult timp acolo. Ar fi mare prostie sa-l dea la schimb cu asta pe Sapunaru. Adriano, in schimb e f.bun, dar nu vrea-n Ro. Apoi, Pancu era rasuflat. Si-n fine, de la voi pute a OAIE, ba! Aia e! :-))))

 •  07 Iulie 2008, 08:41

corect, nu mai vindem nimic ca oricum pleaca ei singuri. la revedere pancu, in curand si coman.. cel mai prost club din romania. IQ tuturor conducatorilor rapidului este, adunat, mai mic decat numarul de puncte obtinute in ultimul campionat

 •  07 Iulie 2008, 02:15

Te pui cu geambasii!!! Acest nu vindem nimic inseamna de fapt "hai, mai pune ceva bani, ca e cal de rasa, nu gloaba" Aproape sigur, daca nu maine, atunci zilele urmatoare, il vom vedea pe Sapunaru zambind in poza cu fularul sau tricoul lui FC Porto, iar pe Taher plangand cu lacrimi de crocodil. mi-e scarba de ei. Cica astea sunt cluburi europene...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează