FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

O echipă din a doua jumătate a clasamentului, cea mai activă pe piața transferurilor » Azi a mai adus doi jucători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 12:47

Benjamin Kuku de la ASA Târgu Mureș și Laurențiu Buș de la Ironi Nir Ramat Hasharon (Israel) vor semna în această seară, la București, cu FC Botoșani.

Transferul lui Kuku (atacant/21 de ani) și Buș (mijlocaș/29 de ani) vine după ce moldovenii au reușit să-l aducă și pe portarul dinamovist Alberto Cobrea. Transferul lui Buș a fost intermediat de impresarul Bogdan Apostu.

Kuku a marcat două goluri în 20 de partide în Liga 1 pentru ASA, în timp ce Laurențiu Buș a înscris de trei ori în 14 jocuri pentru formația israeliană.

"După ce, în cursul zilei de ieri, am reziliat contractul lui Laurențiu în Israel, astăzi s-a oficializat relația contractuală cu FC Botoșani. Deși au mai existat și alte oferte, Laurențiu a ales Botoșani pentru că este o echipă extrem de serioasă" Bogdan Apostu, impresarul lui Buș, pentru GSP.ro

FC Botoșani ocupă locul 8 în Liga 1, cu 25 de puncte, și încă speră la accederea în play-off-ul competiției, fiind la 5 lungimi în spatele ultimului loc de play-off ocupat de CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  11 Ianuarie 2017, 16:14

Pai nu trebuie si Botosaniul sa ia urma Pandurilor care in vara aduceau jucatori carora le dadeau 8 000 de euro pe luna salariu...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Ianuarie 2017, 14:17

e clar,asa si pandurii se duc in b si se desfiinteaza in ritmul asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează