FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

O echipă din România a șters Steaua din istorie: "Acum avem al doilea palmares din țară"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 20:42

Directorul general al celor de la UTA Bătrâna Doamnă Arad, Decebal Codru Grădinariu, a făcut o declarație cel puțin ciudată astăzi.

Oficialul clubului arădean a declarat, în cadrul unei conferințe de presă în care erau prezentate noile achiziții printre care și stelistul Robert Vîlceanu, că echipa sa are acum al doilea palmares din România, după Dinamo.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat la Steaua, dar atâta timp cât UTA a devenit al doilea club ca titluri câştigate din ţară, nu cred că există o motivaţie mai mare pentru jucătorii noştri. În rest, trebuie spus că primele de joc au rămas aceleaşi, cele stipulate în contractele fiecăruia", a spus Grădinariu.

Steaua sub comanda lui Gigi Becali a câștigat 5 titluri de campioană, două Cupe ale României, două Supercupe ale României și două Cupe ale Ligii. În total, clubul Steaua are 26 de titluri. De partea cealaltă, UTA a triumfat în prima ligă de 6 ori și a câștigat de două ori Cupa României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
raducallin
raducallin  •  24 Februarie 2017, 06:43

Asti de la Batrana ***...pardon , Doamna , au uitat ca adevarata UTA nu mai exista ...Echipa de acum e doar o clona care a aparut in 2013

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

its1134
its1134  •  24 Februarie 2017, 00:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Februarie 2017, 21:39

Hal de ziarist: ”O echipă din România a șters Steaua din istorie.” Cum vine asta? Deci Steaua nu mai exista? Pentru ca a ”sters-o din istorie”... UTA?!? Mare ti-e gradina...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează