FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O glorie stelistă îl contrează pe Gigi Becali: "El nu aduce jucători pentru a face performanță"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 19:12

Gabi Balint nu e de acord cu politica de transferuri a Stelei și consideră că Gigi Becali face transferuri doar pentru a ieși bine din punct de vedere financiar.

"Nu este în regulă să aduci jucători doar dacă mai urci o treaptă în cupele europene. Ei nu aduc jucători pentru a face performanță, ci doar pentru a face bani.

Cu o investiție de cîteva milioane Gigi Becali putea aduce jucători care să asigure calificarea în grupele UCL, pentru că s-a văzut că nici nivelul echipelor participante acum nu este unul prea ridicat”, a spus Balint la Digi Sport.

Fosta glorie stelistă crede că roș-albaștrii nu se pot lupta la titlu cu lotul pe care-l au: "În momentul de față, nimeni nu poate garanta că Steaua va cîștiga titlul cu lotul pe care-l are și cu strategia care se dezvoltă acum la club".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (102)
gabri80el
gabri80el  •  30 Iulie 2015, 08:00

iata domnilor care sunteti suparati se pare ca d-l balint a avut dreptate si la steaua sunt doar jucatori de duzina.tade care toti il ridicau in slavi se pare ca ar trebui sa se duca la un nivel de locurile 10-12 ca sigur la steaua a gresit drumul.nu mai spun de mijlocasi.si cand te gandesti ca daca exista un jucator ca balint cel care multi afirma ca este un pierde-vara partida cu partizan ar fi avut cu siguranta alt curs si nu putea sa fie decat unul fericit.ca saracul adi popa are ce are cu avioanele:))). dar romanul poate asta isi doreste . ar trebui totusi sa se trezeasca la realitate.

gabri80el
gabri80el  •  29 Iulie 2015, 17:40
Postat de sibelius pe 29 Iulie 2015, 09:02

Hai sa nu mai vorbim prostii. Ritmul de joc era total diferit, situatia era alta, iar performanentele la nivel de echipa nationala au fost la fel de rare ca si dupa 2000. Balint se lipea la gol, dar in multe meciuri ale Nationalei, sau la Steaua intra din postura de rezerva. Sunt curios cate foste glorii ale lui Ajax apar zilnic in presa cu declaratii de genul "nu se doreste performanta, doar banii-i intereseaza". Nimeni si nimic nu poate garanta ca jucatorii scumpi iti asigura calificarea, dar marele antrenor Balint traieste intr-o realitate virtuala.

pai singurul care vorbeste prostii tu esti sibelius. rimul de joc era acelasi numai ca jucatorii nu erau amatori.dar tu nu intelegi acest lucru. un jucator din zilele acestea abia daca stie sa faca o preluare sausa traga la poarta si in majoritatea cazurilor asteapta pomana de la un penalty ca poate o iesii ceva acolo. daca aceste lucruri nu le intelegi te rog comenteaza undeva pe la alt sport ca acesta vad ca te depaseste si tu esti acela care traiesti in alta lume.Balint a spus un adevar pt ca stia nivelul fotbalul iar acum a ajuns la un nivel mai mult decat jalnic. tu vorbesti de ajax? stii cati jucatori vinde ajax intr-un an de zile?stii ce profit scoate acest club numai din vanzarea acetora si nu mai pun juniorii care sunt cautati peste tot. erau ani in care echipele din champions league ( peste 90%) avea cel putin cate un jucator de la ajax.o performanta pe care nimeni n-o s-o atinga pt ca la ajax aceasta este politica lor.daca ar fi pastrat toti jucatorii pe care i-a promovat ar fi castigat si liga campionilor. dar la ei este problema ca nu i-a jucatori de doi bani ori liberi de contract.Spune-mi si mie ce politica are steaua ? si atunci cred un pic ca te pricepi la fotbal.

alex_1973
alex_1973  •  29 Iulie 2015, 10:11

Toți gigistii se găsesc sa comenteze ce spune Balint.Cred ca va spălat creierul eliberatul condiționat de nu va dați seama în ce stare a adus acest club .

Vezi toate comentariile (102)
Comentează