FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

O legendă a naționalei Italiei a analizat situația fotbalului românesc: "E un semnal de alarmă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 18:46

Fostul internațional italian Franco Baresi e încîntat de faptul că sînt mulți antrenori din Italia care au venit în România. Acesta este bucuros de rezultatele lui Nicolo Napoli de la CSMS Iași. 

"Știu că sînt mulți antrenori italieni care antrenează sau au antrenat aici, în România. Nicolo Napoli este acum la Iași și mă bucur că are rezultate foarte bune. Experiența lor acumulată în fotbalul italian este benefică pentru echipele pe care le antrenează.

Sînt antrenori serioși, muncitori, sînt devotați și rezultatele se văd. Cu Nicolo Napoli m-am revăzut după foarte mulți ani, a fost o întîlnire plăcută. L-am vizitat și i-am urat mult succes. Sper să aibă rezultate bune în continuare la Iași", a spus Franco Baresi.

Fostul căpitan al naționalei Italiei a precizat că lipsa echipelor românești din fazele grupelor cupelor europene trebuie să fie un semnal de alarmă:

"Nu sînt eu în măsură să spun de ce s-a ajuns aici, dar faptul că România nu are nici o echipă în grupe trebuie să fie un semnal de alarmă. Acest moment trebuie să însemne o stimulare, să se învețe din greșeli și pe viitor fotbalul românesc să ajungă din nou sus. Cel mai important este să se pună accentul pe tineret. Tinerii trebuie scoși la joc, trebuie să primească încredere să joace, pentru că ei sînt viitorul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
393365957500422
Marian Paun  •  28 August 2015, 22:16

asa ne trebuie suntem de ris din moment ce nu se ia atitudine din partea federatiei cind anumiti jucatori li se desfac unilateral contractele de munca si sunt distrusi de un betiv ca zota la bv nici in momentul de fata nu sa rezolvat nimic cu acel caz,rusine federatia romina,rusine

393365957500422
Marian Paun  •  28 August 2015, 22:10

gerulozaurus
gerulozaurus  •  28 August 2015, 21:26
Postat de iobag pe 28 August 2015, 20:07

Ba esti nebun? A zis el cu gura lui de fost campion mondial ca nu e in masura sa vorbeasca de altii? Lasa ca e in masura sumudica sau mitica :-)))))

lol

Vezi toate comentariile (6)
Comentează