FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

O nouă accidentare după Steaua-Oțelul: "Are piciorul în ghips, va sta o lună!"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 09:49

Oțelul a învins Steaua pe Arena Națională, scor 2-1, dar jocul a avut parte și de accidentări. În afara lui Raul Rusescu și a lui Paul Papp, care vor absenta pentru roș-albaștri pînă la finalul sezonului, un alt fotbalist va fi și el indisponibil.

E vorba de Lucian Murgoci, fotbalistul gălățenilor care a intrat pe teren în minutul 64 în locul lui Hamroun. Fundașul introdus de Florin Marin în repriza secundă a suferit o accidentare după un duel cu Gabi Tamaș. Stelistul l-a lovit involuntar și i-a provocat "oțelarului" o fractură de metatarsian.

Cristian Munteanu, președintele Oțelului, a dezvăluit că Murgoci are piciorul în ghips și va sta pe bară o lună de zile.

"Nu numai Steaua are răniți după meciul de duminică seară. Medicii au decis să-i pună piciorul în ghips lui Murgoci și va sta o lună de zile. Arbitrul a greșit în ambele părți. Steaua să tacă din gură.

A fost penalty la faza cu Popescu, dar nu a fost la Milea, care a primit și cartonașul roșu aiurea și nu îl vom avea etapa viitoare. Tamaș trebuia eliminat!", a spus Munteanu pentru Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1435238163452901
F.v. Senic  •  21 Aprilie 2015, 19:28

Arbitrii fura! Arbitru ala parca a mancat fasole apoi a baut lapte iar apoi nici macar nu si-a dat seama ca toaleta nu e un nume de echipa de fotbal care are patru litere. Asa Arbitrii Mures nu va fi campioana.Doar daca arbitrii au toaleta acasa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  21 Aprilie 2015, 17:29

steaua e penibila, s-a obisnuit sa cerseasca 10 penaltyuri pe meci. Cu otelul am vazut un spectacol dezgustator, jucatorii campioanei Romaniei se aruncau in careu incercand si tipau la arbitru sa acorde penalty. Au fost 10-12 caderi de acest fel!. Si UNUL SINGUR a fost penalty! Faultul asupra lui chpiciu. Compensat de pomana primita in prelungiri si risipita de rusescu. cat despre henturi, au fost involuntare, la sutul lui iancu de ex, aparatorul a dus mana in dreptul corpului sa se protejeze, mana era lipita de corp. Plus ca steaua a jucat f dur, tamas si prepelita trebuiau eliminati. Arbitrul trebuia sa scoata cartonasele cu incredere dar a fost intimidat de campioni. La avertizat in schimb pe murgoci la o faza in care adversarul sa impiedicat si cazut neatins

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Aprilie 2015, 12:29

74 penaltyuri a avut steaua si totusi acel penalty primit la Chipciu a fost cel mai penibil inventat penalty din actualul sezon de liga 1. E greu sa bati cand esti obisnuit sa castigi din penalty si penaltyul nu vine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează