FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

O nouă aroganță a lui Adrian Mititelu jr! Cum arată mașina de 500.000 de euro pe care tocmai și-a cumpărat-o

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:57 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 16:04

Adrian Mititelu Jr. nu se uită la bani când vine vorba despre plăcerile lui. Fiul patronului de la FCU Craiova și-a cumpărat o nouă mașină, un bolid care ar fi costat nu mai puțin de 500.000 de euro. 

Adrian Mititelu Jr. și-a etalat noul automobil de lux pe rețelele de socializare. Fiul patronului de la FCU Craiova 1948 a postat un clip pe rețelele sociale cu un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, care ar valora 500.000 de euro. 

Momentan, mașina are plăcuțe cu numere roșii. Bolidul are și bodykit Widestar care include aripi evazate și un eleron pe acoperiș, ambele din fibră de carbon. Acesta mai este dotat cu jante Monoblock Platinum Edition de 23 de inchi și motor V12 de 6.0 litri, care dezvoltă 850 de cai putere. Mașina de lux poate ajunge de la 0-100 km/h în doar 4 secunde, scrie România TV. 

+3 FOTO

Adrian Mititelu Jr. deține și o mașină Lamborghini, model Urus Mansory

În trecut, Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova, spunea că marca sa favorită de mașină e Lamborghini , nu Mercedes. El deține și o mașină Lamborghini, model Urus Mansory, al cărui preț de catalog pornește de la 600.000 de euro. 

„Mașina favorită e Lamborghini, cea pe care o am acum. Nu i-a plăcut culoarea. A vrut-o alb-albastră, așa vrea să fie tot. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă. Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu. Chiar și fotbaliștii. Cred că Neagoe, un portar, avea o mașină roșie și a trebuit să o vândă. Jur, e poveste adevărată! Demult asta, acum 15 ani”, spunea Adrian Mititelu Jr.

Foto: lamborghini.com
Foto: Eduard Apostol (GSP)
Foto: Eduard Apostol (GSP)
Foto: lamborghini.com
Foto: lamborghini.com
+9 FOTO

Ce a răspuns Adrian Mititelu Jr. când a fost întrebat cu ce se ocupă

Acum câteva luni, Adrian Mititelu Junior a fost abordat de un vlogger cunoscut chiar atunci când se dădea jos din bolidul său. Elysium Isac, care are peste 275.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare Tik Tok, i-a spus acestuia, la coborârea din mașina de lux Lamborghini, model Urus Mansory, că are o mașină superbă.

După aceea, acesta l-a întrebat pe Mititelu Junior cu ce se ocupă. Fiul lui Adrian Mititelu a zâmbit și a spus: „Fotbal și imobiliare”.

Oana Marica. Foto: Instagram
Oana Marica. Foto: Instagram
+39 FOTO

Superba soție a jucătorului din Superligă, despre cum este, de fapt, viața de „nevastă de fotbalist”: „Vi se pare spectaculos că ați văzut la Georgina. Realitatea este alta

Fotbalistul de la FCSB a primit marea veste de la iubita lui: „Acum, aștept cererea în căsătorie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  30 Noiembrie 2023, 11:00

Pare ca si-a taiat si el stomacul ca ta-su

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  30 Noiembrie 2023, 00:46

degeaba, ca tot *** *** functional ramine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  29 Noiembrie 2023, 21:04

Pe cine dreac intereseaza cum arata masina cind vezi cum arata prostalaul !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează