FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

O nouă aroganță a lui Șumudică la adresa Stelei: "E grav să ajungi să te numești ca marca aia de biscuiți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 17:20

Marius Șumudică a profitat de problemele cu care se confruntă Steaua pentru a face o nouă aroganță legată de numele roș-albaștrilor.

"La cât pot eu să decid, îl doresc pe Budescu aproape de mine. Nu vreau să plece, ar fi o bătălie câştigată. De vreo 3 ani tot aud că merge Budescu la Steaua. Dacă rămâne şi acum, cred că nu mai poate să ajungă la Steaua, fiindcă, din ce văd, nici nu se mai numeşte Steaua. O să se numească Star. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă cu ei, dar e grav să ajungi să te numeşti ca marca aia de biscuiţi, RoStar.

Cred că Steaua o să dispară. La ce se vehiculează și din câte ştiu şi eu, cred că la Înalta Curte de Justiţie e destul de greu să întoarcă decizia. Îmi pare rău pentru domnul Becali", a precizat Şumudică.

La finalul anului trecut, Curtea de Apel a decis ca Steaua lui Gigi Becali să se numească FCSB, însă omul de afaceri a contestat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție, care încă n-a dat niciun verdict.

După decizia Curții de Apel, Gigi Becali a declarat că dacă va fi obligat să schimbe numele echipei de fotbal o va numi FC Star București.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (71)
dreak
dreak  •  14 Ianuarie 2017, 13:07
Postat de Catalin Mihai pe 14 Ianuarie 2017, 00:28

Marca aia de biscuiti a reusit sa cumpere toate vedele Astrei si din campionat :))

Sigur, si dupa aia au pierdut camionatul ! Iti dai seama cat de prost poti sa fii ca sa termini pe locul 2 dupa ce ai cumparat ce-i mai bun prin campionat ???

10203839225041363
Vasi Mar  •  14 Ianuarie 2017, 10:06

"marele"mumudica...un zingaro frustrat!

431516447010175
Nuta Radu  •  14 Ianuarie 2017, 09:36

Sumi, prin aroganta ta si felul in care te pronunti zi dezi despre steaua si o faci cu iti vine la gura da dovada de gradul tau de mistocar ,dar bunul DUMNEZEU nu da cu paru o sa vezi.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează