FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O nouă variantă pentru banca lui FCSB! El e acum favorit să-l înlocuiască pe Reghe: "Îmi doresc enorm să antrenez această echipă"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 17:31

Laurențiu Reghecampf urmează să o părăsească pe FCSB, iar formația roș-albastră e în căutarea unui antrenor, până acum oficialii echipei vorbind cu Dan Petrescu.

Pe lista lui FCSB a intrat și Nicolae Dică, cel care a promovat-o pe SCM Pitești în Liga a 2-a și care a fost secundul lui Rădoi pe banca roș-albaștrilor în sezonul 2014-2015. TV Digi Sport susține că Dică e pe placul conducerii roș-albastre, iar declarațiile lui Mihai Stoica de la finalul meciului cu CSU Craiova arată asta.

" Dan Petrescu e o invenţie a presei. E un antrenor remarcabil, îmi doresc să colaborez din nou cu el, dar nu am vorbit cu el. Se pare că mai are o ofertă tot din Golf şi nu putem noi să rivalizăm cu ei. Miriuţă cred că e o glumă. Nu va fi noul antrenor al Stelei. Nu va fi niciodată nici vechiul, nici noul. Miriuţă a spus că nici pentru un milion de euro nu ar veni antrenor la Steaua.

Nu cred că aş putea să lucrez cu Şumudică la Steaua. Cu niciun antistelist convins, care a avut atâtea ieşiri. Nu mă văd colaborând cu Şumudică la Steaua", a declarat Mihai Stoica.

"Îmi doresc enorm să antrenez această echipă. Cred că va veni la un moment dat şansa asta" Nicolae Dică, la sfârșitul lunii aprilie

De altfel, Dică a luat mereu apărarea echipei lui Gigi Becali în conflictul cu Armata și spune că are o relație bună cu directorul sportiv al lui FCSB: "Mai vorbesc cu Mihai Stoica, pentru că are experienţă în fotbal şi îi mai cer sfaturi".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
deny74
deny74  •  14 Mai 2017, 21:08

Daca-i cere sfaturi lui MM e clar ca va fii pe locul 3 la decizii.

balauru48
balauru48  •  14 Mai 2017, 20:39
Postat de ortega pe 14 Mai 2017, 18:20

Club de 2 lei , antrenor de 2 lei ...

Suporteri....!?

768893389922809
Catalin Radu  •  14 Mai 2017, 20:16

Cea mai proastă și mai tâmpită alegere de antrenor.....Meme du-te și nu te mai întoarce...cu Dică doar sa ajungem in grupele o sau clasa 1

Vezi toate comentariile (11)
Comentează