FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Obinna pa, se întoarce Alexe? Dinamoviştii s-au speriat de rezultatele analizelor medicale ale nigerianului şi i-au făcut o altă ofertă financiară

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 00:00

Ceea ce părea o adevărată lovitură de imagine pentru Dinamo s-a transformat într-o nouă telenovelă alb-roşie.

Atacantul Victor Obinna, 29 de ani, a fost de acord cu propunerea lui Dinamo, dar negocierile s-au complicat după ce fostul jucător al lui Inter Milano, Chievo sau Darmstadt a efectuat vizita medicală.

Conform surselor Gazetei, Victor are mari probleme la genunchi: "Staff-ul medical s-a speriat de rezultatele vizitei medicale. Obinna are ambii genunchi terminaţi, iar unul dintre ei este chiar rău. Cu toate acestea, conducătorii vor să îi ofere o şansă şi au făcut o nouă ofertă financiară". Noua propunere conţine un salariu de bază net inferior celui discutat iniţial, fiind incluse acum mai multe clauze de performanţe şi de joc.

Vine împrumut?

Dinamoviştii nu au stat mult timp pe gânduri şi au găsit imediat o variantă de rezervă în cazul în care africanul nu va accepta noua ofertă. Fostul jucător al "câinilor", Marius Alexe, 26 de ani, e posibil să îşi extindă contractul cu Karabukspor, dar apoi să fie împrumutat şi a fost contactat de Dinamo. În cursul zilei de astăzi urmează ca părţile să se întâlnească pentru negocieri. Dacă nu va reuşi să rezilieze cu otomanii, mai există şi varianta unui împrumut până în vară.

Alexe este dintre produsele Academiei de copii şi juniori ai lui Dinamo şi a evoluat pentru clubul din Ştefan cel Mare din 2008 până în 2015. În această perioadă a fost împrumutat la Astra Ploieşti, dar şi la Sassuolo, în Serie A. Din păcate pentru Marius, s-a întors din Italia cu o ruptură de ligamente, în 2014, după ce a evoluat în doar şase meciuri pentru Sassuolo.

În vara lui 2015, atacantul a fost vândut la Karabukspor. În tricoul turcilor, Alexe a avut un sezon bun, fiind decisiv în promovarea lor în prima ligă otomană, cu şapte goluri marcate. În ultima vreme nu a mai prins primul "11" pentru că au mai intervenit încă două accidentări la genunchi, nu la fel de grave, dar care l-au ţinut din nou pe bară trei luni.

800.000 €valorează Alexe în acest moment, conform transfermarkt.de. Obinna e evaluat la 500.000 €

"Acum negociez prelungirea contractului cu Karabuk, dar trebuie să-mi găsesc o echipă unde să evoluez sub formă de împrumut până la vară. Nu exclud nici varianta Dinamo"
Marius Alexe, pentru fanatik.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Februarie 2017, 14:19

avem de ales intre un invalid si unul care nu mia stia cum sa plece la Dinamo, acum Dinamo e iar buna pentru el sau cum ?? dati sansa lui Petre si Tarcoveanu..lasati expiratii astia. Ce sa faci cu Alexe pana se acomodeaza pana isi intra in ritm s-a terminat campionatul si pleaca inapoi.

412417579102875
Iulian Dragan  •  01 Februarie 2017, 10:57

Ceva este in neregula, are ambii genunchi praf ce a facut omul asta de si-a terminat ambii genunchi??

aldo_m
aldo_m  •  01 Februarie 2017, 09:03

alexe e baiatul ala care dorea MEREU sa ajunga in strainatate ce o fi facut el in starinatate NU STIM in afara de UN BANAL ANONIM acum alexe se intoarce MAI ANONIM si mai sters

Vezi toate comentariile (4)
Comentează