FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Observatorii în loja lui Dinamo » Cei doi oficiali ai LPF și FRF au stat în aceeași cabină cu Negoiță și Mutu

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2016 00:00

Cei doi oficiali ai LPF și FRF delegați la Derby de România au stat în aceeași cabină cu Negoiță și Mutu.

Imagini controversate transmise în direct la televizor înaintea fluierului de start al meciului de pe Arena Națională. Camerele TV au filmat preț de câteva secunde loja de pe stadion a oficialilor dinamoviști.

Ionuț Negoiță și Adrian Mutu se aflau împreună într-una din lojele stadionului, dar alături de ei se aflau și cei doi observatori ai meciului, delegați de cele două foruri fotbalistice de la noi!

Din partea LPF a fost  Viorel Ilinca din Pitești, iar din partea Comisiei Centrale, August Constantin din Rm. Vâlcea! Cei doi au stat fix în fața celor doi oficiali dinamoviști, deși protocolul spune că observatorii au locuri speciale în stadion.

Dacă Ilinca trebuia să stea alături de arbitrul de rezervă al partidei de pe Arena Națională, la nivelul gazonului, acolo unde avea un loc special, Augustus trebuia să beneficieze de un loc rezervat de către cei de la Dinamo la tribuna oficială a arenei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  01 Decembrie 2016, 13:31

"Legea ii lege, nu-i tocmeala !"- Cum vor putea judeca observatorii treaba lor, cind , din start se expun la greseli inpardonbile. Observatorul de joc trebuia sa stea pe teren, trebuia sa se consulte cu arbitrul, vizavi de pedardele, care explodau, cel de arbitri, cum poate judeca fluierasii, cind el insusi incepe treaba cu o greseala ? Fara suparare ambii ar trebui ...rasi !

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Decembrie 2016, 12:49

???!!! trebuiau sa *stea* jos pe iarba .Pe o patura. Cred ca nicicum nu era bine.

896192067117678
Nello Milano  •  01 Decembrie 2016, 10:54

CE VREA SA SUGEREZE ARTICOLUL ? E BLAT CUMVA ? *** VA E JENA CA ISTERIA VICTORIEI FCSB-iste VA FOST FURATA SI DE ACEIA CAUTATI MOTIVE ILUZORII?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează