FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Irezistibilul Tavi » S-a distrat cu apărarea Rapidului, iar Becali jubilează: „E doar la 60-70% din potențial”

Octavian Popescu, în FCSB - Rapid 3-1 // foto: Imago Images +32   FOTO
Octavian Popescu, în FCSB - Rapid 3-1 // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 08:38 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 08:43

Prestația lui Octavian Popescu (19 ani) din derby-ul FCSB - Rapid 3-1 i-a adus cel mai mare index InStat, dar și un procent imens al duelurilor câștigate, mai ales pentru un fotbalist ofensiv, a trecut de 60%, victima preferată fiind Onea, în fața căruia a reușit jumătate dintre duelurile în care s-a impus duminică.

Cordea a fost desemnat omul meciului de comentatorii TV, însă MVP-ul desemnat de firma de monitorizare InStat a fost altcineva. Și anume: Octavian Popescu! A avut cel mai mare index, cel care reprezintă, practic, o medie a tuturor reușitelor și nereușitelor unui fotbalist pe parcursul jocului, ținând cont de toți parametrii.

Reprezentanții lui Leeds au fost pe Arena Națională la FCSB - Rapid » Concluzia transmisă lui Adrian Ilie: „Asta mi-au spus!”
FCSB - Rapid 3-1
Reprezentanții lui Leeds au fost pe Arena Națională la FCSB - Rapid » Concluzia transmisă lui Adrian Ilie: „Asta mi-au spus!”

Top 5 fotbaliști în FCSB- Rapid 3-1

FOTBALISTINDEX
Oct. Popescu264
Olaru259
Cordea256
Șut254
Compagno248

Capitolul de joc la care Octavian Popescu a excelat duminică a fost cel al duelurilor. A fost implicat în nu mai puțin de 21 de astfel de momente de joc, al doilea ca volum total, după Compagno, dar cu un procent senzațional al duelurilor câștigate. 

A terminat jocul cu peste 60%, un nivel fantastic pentru un fotbalist ofensiv, care de regulă trece cu greu de 50%. De exemplu, atacantul italian, care a avut o prestație foarte bună, n-a atins nici măcar 40%.

Octavian Popescu n-a avut rival pe teren în FCSB - Rapid 3-1

FOTBALISTDUELURI CÂȘTIGATE (%)
Oct. Popescu62%
Olaru50%
Compagno39%
Cordea33%
Sefer33%
Fl. Coman33%
Emmers32%
Al. Ioniță29%
Luckassen29%
Dugandzici17%
A. Ciobanu17%

Adversarul cu care Popescu s-a aflat cel mai des față în față în duelurile unu contra unu a fost Onea, fundașul dreapta al Rapidului. Cei doi au purtat nu mai puțin de 9 dispute, iar raportul a fost clar în favoarea lui Tavi: scor 6-3. 

În fața cui a câștigat Popescu cele 13 dueluri: Onea (6), Săpunaru (2), Albu (2), Kait (1), Morais (1) și Alexandru Ioniță (1).

Tavi Popescu a fost la doar 60-70 la sută din potențial în meciul cu Rapid. Dacă o să continue așa, o să vedeți cine e Tavi Popescu.

- Gigi Becali, patron FCSB

Concluziile lui Dumitru Dragomir după FCSB - Rapid:

Mai multe știri despre FCSB: 

A plecat Dică, au „înviat” jucătorii » Datele spun totul: așa a dominat-o FCSB pe Rapid
FCSB
A plecat Dică, au „înviat” jucătorii » Datele spun totul: așa a dominat-o FCSB pe Rapid
Soluția prin care FCSB poate intra pe Stadionul Ghencea: „Atunci nimeni nu ar mai contesta acest lucru”
FCSB
Soluția prin care FCSB poate intra pe Stadionul Ghencea: „Atunci nimeni nu ar mai contesta acest lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
francklin67
francklin67  •  08 Noiembrie 2022, 18:23

Unde a fost mister IREZISTIBIL in meciurile din "EUROPA"? atat la Nationala cat si echipa de club a fost ZERO.

francklin67
francklin67  •  08 Noiembrie 2022, 13:02
Postat de Corcodel_topor pe 08 Noiembrie 2022, 10:39

Toti au spus ca se asteapta meciurile din Europa unde se vede valoarea adevarata si unde sunt scouterii. Adica acolo unde poti sa iti expui jucatorii in meciuri o idee mai apropiate de valoarea echipelor pentru care acei scouteri lucreaza. Nu meciuri cu Clinceni, Targoviste si Botosani... Cu cateva zile inainte "irezistibilul" Tavi a jucat impotriva pustilor de 15-16 ani din academia lui West Ham. Irezistibil de slab. Apoi se intoarce in Liga 1, face un meci decent dupa o jumatate de an si iar este noul Hagi. Dupa campania din Conference League unde se vede cat de fotbalist esti nu am citit niciun articol in care sa expuneti adevarata valoare pe care o are, de fapt, Popescu, adica jucator de duzina pe care daca il scoti din Liga 1 s-a terminat joaca. La fel ca si ceilalti pe care i-ati elogiat ani la rand - Man, Morutan si alte bombe. In lumea voastra, a argatului Meme si in lumea InStat, astia sunt super jucatori. Cred ca sunteti in stare si pe bomba aia de portar, Andrei Vlad, daca intra si joaca in Cupa Romaniei si apara 2 suturi, pana si pe ala o sa il faceti noul Neuer...

Corect coment si la subiect.Aveti o viziune buna, RESPECT

francklin67
francklin67  •  08 Noiembrie 2022, 12:57
Postat de mihneailie030 pe 08 Noiembrie 2022, 12:15

Nu mai veniți cu articole din astea, ca iar se entuziasmează Becali, cel cu mintea de copil preșcolar, și vine iar cu 50 de milioane, și d, astea de adormit sugarii!!!

Ai dreptate domnule Ilie.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează