FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL CSU Craiova își schimbă numele: "Știința este doar una! Surogatul îl găsiți în Liga a IV-a "

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 16:20

Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat pe 22 septembrie decizia finală în procesul ce are ca obiect numele "Universitatea".

Magistrații Curții Supreme au respins apelul făcut de Adrian Mititelu și au menținut decizia Curții de Apel și a Tribunalului București, prin care  a fost anulat dreptul de proprietate al lui Adrian Mititelu asupra numelui FC Universitatea Craiova. Așadar, Adrian Mititelu a pierdut în mod definitiv dreptul asupra acestuia în favoarea clubului CS Universitatea Craiova.

CSU Craiova, echipa din Liga 1, a emis azi un comunicat și anunță că va începe procesul ce schimbare al numelui echipei, în CS FC Universitatea Craiova.

COMUNICAT INTEGRAL

"Știința este doar una! Surogatul îl găsiți în Liga a IV-a.

Confirmarea stării de normalitate încearcă să fie deturnată de manipulare și dezinformare. De aceea, Clubul de Fotbal Universitatea face următoarele precizări:

Dosarul soluționat în data de 22 septembrie 2017 de către Înalta Curte de Casație și Justiție a avut ca obiect recursul declarat de către familia Mititelu împotriva hotărârii 1351, pronunțată de Tribunalul Bucuresti în data de 29.10.2015 și care a soluționat cererea Clubului Sportiv Universitatea Craiova de anulare a inregistrării de către familia Mititelu a mărcilor naționale combinate (scrise și desenate) numărul 40335/21.12.1999 și numărul 120455/09.10.2012.

În perioada următoare ne vom asigura că cei ce vor continua să folosească abuziv însemnele și stemele Universității Craiova vor plăti pentru acțiunile lor.

În continuare, Clubul Sportiv Universitatea Craiova va demara procedurile de schimbare a denumirii echipei de fobal, astfel încât să conțină sintagma „Club de Fotbal”. Din păcate, finalizarea acestui proces poate avea loc doar în pauza dintre două sezoane competiționale, așa cum prevede regulamentul.

Din fericire, debutul Științei pe noul stadion coincide cu recuperarea definitivă a tuturor elementelor de identitate ce ne-au fost furate de-a lungul timpului".

 hotarare ultima pagina

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (35)
kaloogarele
kaloogarele  •  26 Septembrie 2017, 18:11
Postat de vlad_123 pe 26 Septembrie 2017, 13:56

Ati pierdut IREVOCABIL marca, gata! Din punct de vedere legal nu mai aveti nicio legatura cu Stiinta. Tu continui sa scremi discursul mititelian: anrp, vodkuta, psd, coruptie, extraterestri, complot. Pacat ca tot ce spui e lipsit de substanta. Tu si astia ca tine sunteti doar indivizi trecatori care au incercat pe cat posibil sa blocheze renasterea Stiintei libere.

aaa, nuu, feceu e doar un postac. menirea lui e sa adune clickuri. el a recunoscut singur ca nu e nici macar oltean. n-are nici o treaba cu craiova sau cu ce se intimpla in orasu' ala. probabil nici n-a fost frodata p-acolo, si daca-l intrebi unde era piata veche se uita la tine ca la ... piata noua

tiptil1111
tiptil1111  •  26 Septembrie 2017, 16:18
Postat de Vasiliu Daniel pe 25 Septembrie 2017, 22:42

Ma bucur ca inca este fotbal in Craiova .. dar cu ce pret ? nu e vorba de mititelul .. care poate o fi cum zice lumea rau .. prost jmeker etc.. (nu ma intereseaza persoana lui ..) e vorba de celalalt grup .. olguta cu rotaru si nush ce alti partasi ... care preiau Craiova intr`un stil marsav .. stiut de tooaaata lumea ... Dar nui nimic .. investim din ce in ce mai mult in fotbal ... nu avem nevoie de altceva in romania !! e totul ok .. toti sunt fericiti .. tinerii nu isi doresc sa plece din tara sa munceasca pe afara !! toti din Calan sau intors acasa :)) Bravo Statul Roman .. va iubesc ca ca t ine nu gasesc. politica in fotbal e decat pentru stadioane .. in rest nu isi au rostul .. faceti stadioane .. luati bani de acolo .. O intrebare pentru Politicieni .. mai exact .. ce produce Romania in ziua de azi ? ca inainte aveam fabrici uzine agricultura cate si mai cate ..

Este pacat ca sunt persoane care nu pot citi o sentinta de 11 pagini... acolo sunt detaliate si justificate hotararile luate de catre judecatori.... din pacate acesti oameni sunt copii care inca cred in Mos Craciun !! :) si daca nu vine pe 25 decembrie o sa zica ca au facut prostii ei da mosul o sa vina !! la anu

vlad_123
vlad_123  •  26 Septembrie 2017, 13:56
Postat de fcu1948 pe 25 Septembrie 2017, 19:17

Păi de unde să apăară, mă, Universitatea Craiova, din sertarele pesedeului, din contul bancar al lui rotărel sau de ub fusta vodkuței? Dacă este să plâng o fac de mila Universității Craiova. A fost cândva o echipă care lupta contra sistemului comunist și a abuzurilor, iar acum a fost confiscată de partidul stat. Vai de ea și vai de voi!

Ati pierdut IREVOCABIL marca, gata! Din punct de vedere legal nu mai aveti nicio legatura cu Stiinta. Tu continui sa scremi discursul mititelian: anrp, vodkuta, psd, coruptie, extraterestri, complot. Pacat ca tot ce spui e lipsit de substanta. Tu si astia ca tine sunteti doar indivizi trecatori care au incercat pe cat posibil sa blocheze renasterea Stiintei libere.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează