FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

OFICIAL Dan Petrescu prezentat la ASA! Lovitură pentru Steaua! Vrea un idol al tribunelor din Ghencea: "Mi-ați dat o idee bună"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2015 14:33

Dan Petrescu este de azi antrenorul celor de la ASA Tîrgu Mureș. În vîrstă de 47 de ani, "Bursucul" a semnat un contract pe 3 ani, însă are o clauză specială prin care poate părăsi echipa dacă primește vreo propunere mai interesantă din străinătate.

De asemenea, Bogdan Mara este noul președinte al clubului, iar obiectivul primului sezon este calificarea în grupele Europa League.

Antrenorul a primit un tricou cu numărul 2 din partea conducerii pe care era inscripționat numele "Super-Dan". De asemenea, tricoul avea sigla Europa League pe braț, competiție în care ASA va juca în sezonul viitor.

"În sfârșit s-a terminat cu bine această telenovelă, sînt bucuros, greul abia acum începe. Am ajuns la un club care a ajuns pe locul doi și care a făcut campionatul interesant. Sper să facem cel puțin același lucru anul viitor. Sper ca jucătorii să înțeleagă că dacă anul trecut obiectivul era salvarea, acum va fi cu totul altceva. Adversarii noștri își vor dori ca de acum înainte sa învingă ASA cu mine antrenor. Va fi foarte greu să reedităm rezultatele din campionatul trecut, dar vom lucra să facem performanță. Doar la Steaua va fi presiune mai mare ca la noi".

...despre meciul din Supercupă: "La meciul cu Steaua, presiunea cea mai mare va fi la ei, în rest, va fi la noi, pentru că sîntem echipa de pe locul doi. Jucătorii trebuie să fie conștienți că poate e o șansă unică să joace cu un trofeu pe masă și trebuie să câștige. Culorile sînt importante, fac parte din viața mea, dar la acel meci, cu Steaua, vreau să cîștige ASA.

Avem ambiții foarte mari, dar să vedem pe ce lot ne vom baza. La începutul campionatului chiar vă voi spune ce obiectiv ne vom impune. Obiectivul acum este calificarea în grupele Europa League, dar este greu pentru că nu sîntem capi de serie."

....despre oferta de la ASA și alte propuneri: "N-am vrut să mă întorc în România, prioritatea a fost străinătatea, dar am stat foarte mult și am zis că nu mai este cazul. Domnul Maior a venit după mine la București, m-am simțit dorit așa că am acceptat. Dacă vreți să mă credeți, am avut ofertă din Anglia, dar nu m-am simțit dorit.

Condițiile sunt cele mai bune din țară, nu există alt club cu așa ceva. Dacă vom aduce și jucătorii pe care ni-i dorim, atunci vom fi cei mai buni. Proiectul este lung, dar numai rezultatele ne vor salva, ne vor ține. Dar, repet, dacă cei de aici au încredere, pot sta și cinci ani aici. Pînă acum, am stat trei ani la o echipă, așa că și aici vreau să stau la fel."

...despre transferuri: "Vreau 70-80% dintre jucătorii de anul trect, dar trebuie să vadă și ei care este situația cu conducerea, aici nu mai pot interveni eu. Ne dorim 22 de jucători și trei portari, mai ales că va fi un sezon lung, cu meciuri interne și în Europa.

Ne trebuie doi jucători competitivi pe fiecare poziție. Sper ca pînă marți să definitivăm lotul și să facem prezentarea oficială. Spre norocul jucătorilor, nu avem prea mult timp să muncim. Metodele de antrenament se vor plia pe lotul de jucători, pe condițiile de aici. Cu Rusescu mi-ați dat o idee foarte bună. Vom vedea ce va fi. E adevărat că pe Varga îl vreau".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  12 Iunie 2015, 01:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dincolodenori
dincolodenori  •  11 Iunie 2015, 20:54

Pe Rusescu sa.l puneți in camera cu Muresan .

4patraulea
4patraulea  •  11 Iunie 2015, 20:39

"adversarii noștri își vor dori ca de acum înainte sa învingă ASA cu mine antrenor" cine e ***', super dan sau *** poreclit ziarist?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează