FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL FCSB i-a prelungit contractul unui jucător până în 2021

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 13:51

FCSB a anunțat astăzi că i-a prelungit contractul mijlocașului Lucian Filip, cel mai vechi jucător din lotul roș-albaștrilor.

Chiar în ziua în care acesta a împlinit 27 de ani, Filip a parafat o nouă înțelegere valabilă până la finalul sezonului 2020-2021, anunță pagina oficială de facebook a vicecampioanei. 

"FC Steaua Bucuresti îi urează la mulți ani și multă sănătate lui Lucian Filip, care a împlinit vârsta de 27 de ani.

Clubul nostru îi urează mijlocașului, care și-a prelungit recent contractul până la sfârșitul sezonului 2020-2021, să aibă parte, în continuare, de cât mai multe succese în tricoul ros-albastru!", a fost mesajul postat pe facebook.

Filip evoluează pentru FCSB din 2009, perioadă în care a cucerit trei titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii și o Supercupă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
onduku
onduku  •  25 Septembrie 2017, 17:33

Filip cand a jucat in Europa a fost peste Popescu, dar Popescu isi va reveni. Eu am incredere! Nu va mai luati de Pintilii, pentru ca e un jucator foarte bun. E important si la Steaua si la nationala. Trebuie sa joace pana la vreo 35 de ani la cel mai inalt nivel. Restul? Sa se impuna daca sunt buni, si Nedelcu e excelent. Avem nevoie de 4 mijlocasi centrali de cea mai buna valoare, nu Achim.

van_dammage
van_dammage  •  25 Septembrie 2017, 15:28

Filip este peste Pintilii, Achim si Ov. Popescu.

adicn
adicn  •  25 Septembrie 2017, 14:31
Postat de fibra pe 25 Septembrie 2017, 14:07

Din ce in ce mai rare sunt gesturile umane.De apreciat.

Filip a avut de câștigat prin faptul că are un caracter de nota 10, altfel era deportat de multă vreme, având în vedere că a a vut parte de destule accidentări.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează