FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gazeta a fost confirmată! Dinu Gheorghe i-a mai dat o şansă lui Lazăr: "E dator clubului"

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 17:24

Dinu Gheorghe a confirmat ştirea oferită astăzi de Gazeta Sporturilor în care se scria faptul că Vali Lazăr a fost reprimit în lotul lui Dinamo, iar Bilinski va fi pus pe lista de transferuri.

"Lazăr sper că a înţeles ce se vrea la Dinamo. La fel ca alţi fotbalişti din trecutul apropiat al echipei şi el e dator clubului, nu invers. Sper că va avea un sezon bun. I s-a mai dat o şansă. Bilinski e pus pe lista de transferuri", a spus Dinu Gheorghe.

3 goluriîn 24 de meciuri a înscris Lazăr pentru "cîini" în sezonul abia încheiat, în campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Iunie 2015, 15:09

@ion2010 ...mai ioaneee maaa....”tranfer dupa transfer”, ati ratat voi ma ! Mai stii care sunt jucatorii pe care Becali ii vedea ca si transferati in saivanul propriu ? Din SAPTE, au venit numai ...DOI !!!!! Dinamo nu a spus nimic dar a transferat cinci jucatori bunicei ! DECI cum e ....ioaneeee ??

conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Iunie 2015, 15:03

Daca a dat o sansa lui Lazar care a fost deziluzia campionatului, ar trebui sa i se dea o sansa si lui Bilinski, care totusi a mai miscat ceva ! Dupa accidentarea aia la tendon, el nu cred ca a urmat pasii si a grabit lucrurile ! Când a venit era iute si bataios, apoi a devenit lent si parca indiferent ! Lucrurile astea le regleaza antrenorul, el a dovedit ca e tehnic si are calitate când e antrenat cum trebuie !

ion2010
ion2010  •  25 Iunie 2015, 08:14

Ce comici...:))) Cica i-a mai dat o sansa lui Lazar :))) Nu recunosc ca sunt INCAPABILI sa aduca jucatori buni. Dupa ce a ratat transfer dupa transfer, Vama zuce ca i-a mai dat o sansa... Hai sictir

Vezi toate comentariile (14)
Comentează