FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

OFICIAL Grigoraș a semnat cu ACS Poli! Primele impresii ale antrenorului + condiția pe care a pus-o

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2016 18:30

ACS Poli și-a prezentat azi noul antrenor. Petre Grigoraș a semnat până în vară și are obiectivul clar de a salva echipa bănățeană de la retrogradare.

”E un moment delicat și pentru mine, e o situație grea, am riscat și am venit aici să încercăm să salvăm echipa. E un obiectiv realizabil, chiar dacă momentan suntem pe loc de retrogradare”, a spus Petre Grigoraș, care a fost prezentat la conferință de noul președinte și totodată manager sportiv al clubului, Ioan Miculaș.

Fostul antrenor al lui ASA a venit la Timișoara și cu Marian Dinu pe post de "secund", iar Mihai Alexandru a revenit în club ca preparator fizic. "Am primit informații multe de la fostul staff, am lucrat cu o parte din jucători. Cu Melinte, Zicu, Elek am lucrat în trecut, pe unii îi cunosc ca adversari. Mai sunt străini, dar nu e o mare problemă.

Grupul va dori mâine să câștige cu Petrolul. Va fi o revedere, își doresc să câștige au declarat lucrul acesta, pentru a se salva. Sper ca noi să fim cei câștigători", a mai spus Grigoraș.

Antrenorul de 51 de ani a lămurit de ce nu a bătut palma din prima cu ACS Poli: "Am cerut câteva lucruri, ca atunci când voi fi instalat, echipa să primească o parte din restanțele financiare, chiar dacă nu la zi, venirea mea nu ar fi însemnat nimic dacă nu îi stimulam puțin. Conducerea trebuia să acopere din datorii, de aceea când mi s-a spus că acest lucru nu se poate, am făcut drum întors 500 km”.

Partida cu "lanterna" Petrolul, de mâine seară, e văzută ca una foarte importantă de noul antrenor al lui ACS Poli. "Cred că va fi ultima șansă a Petrolului, deși mai sunt multe meciuri. E un meci dificil și greu... Meciul de mâine e crucial, și pentru adversar și pentru noi, o victorie ar însemna o gură de oxigen. E de moral pentru a reveni în cărțile ieșirii din criză”, a concluzionat Petre Grigoraș.

Partida ACS Poli Timișoara - Petrolul Ploiești se joacă mâine, de la ora 20.30 (Dolce Sport, Look TV, Digi Sport), în runda a parta a play out-ului. Gazdele nu pot miza pe Scutaru, Rajcomar (accidentați) și Pisas (la lotul naționalei statului Curacao).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  29 Martie 2016, 00:37
Postat de vasy86le pe 28 Martie 2016, 19:21

Tipul din stanga e imaginea ***, imaginea celor care traiesc bine pe spinarea prostilor, e viitorul Marian Iancu, are si gusa ca el, burta e in crestere etc.

Bun comentariu. SI totusi... Ce tricou si-a ales Mini Iancu :)))))

dan2010
dan2010  •  28 Martie 2016, 19:32

am auzic ca mutu o sa joace din toamna in banat.........

vasy86le
vasy86le  •  28 Martie 2016, 19:21

Tipul din stanga e imaginea ***, imaginea celor care traiesc bine pe spinarea prostilor, e viitorul Marian Iancu, are si gusa ca el, burta e in crestere etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează