FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL! Primul transfer al Astrei pentru sezonul viitor » Ce sumă vor plăti giurgiuvenii

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2016 09:59

Astra Giurgiu şi-a asigurat pentru sezonul viitor serviciile unui tânăr fotbalist de perspectivă, Silviu Balaure (20 de ani - mijlocaș stânga), component al grupării FCM Baia Mare.

"Cred că acest fotbalist cu un excelent potenţial va fi o adevărată revelaţie în primul eşalon. Va face, cu siguranţă, faţă la Astra", a punctat şeful grupării din Baia Mare la Sport Total FM.

Tranzacţia dintre cele două cluburi s-a încheiat pentru o sumă de 10.000 de euro, deşi vorbim despre un jucător de doar 20 de ani.

"Balaure avea o clauză de reziliere a contractului de 7000 de euro. Am scos, până la urmă, în urma negocierilor, 10.000 de euro din partea Astrei. Nu ne punem în calea afirmării unui tânăr fotbalist" a spus Şpan care, foarte probabil, va părăsi gruparea băimăreană la finalul acestui sezon.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
444001919101397
Florean Andrei  •  17 Mai 2016, 20:03

Aoleou ce mare investiţie a făcut Nicolae, cel mai bogat român. Să dea el 10.000 euro pe un jucător, INCREDIBIL . Ei, acum da, n-am nicio îndoială, cu Balaure în frunte Astra intră liniştită în grupele UCL !

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  17 Mai 2016, 16:39

campioana Astra, campionii, campionii, Campioana Astra ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  17 Mai 2016, 12:07

Este jenant , pentru un site sportiv, pentru un ziarist,ca echipei ASTRA sa nu i se spuna "Noua ( sau macar Actuala) campioana. Daca era Steaua sau Dinamo nu ati fi uitat. Si asa la televiziunile unde activeaza cei de la GSP sintem inundati de fosti stelisti sau fosti dinamovisti, acum pe post de mari specialisti in fotbal.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează