FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficialii Astrei anunță transferurile lui Budescu și Enache la Steaua: "Sperăm să se rezolve!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 17:26

Steaua e mai aproape ca oricînd să-i transfere pe Budescu și Enache de la Astra, lucru confirmat și de președintele giurgiuvenilor.

Dani Coman, oficialul Astrei, a recunoscut că echipa pe care o conduce e în discuții cu Steaua și mai e doar o chestiune de timp pînă ce toate părțile se vor înțelege.

"Am primit o ofertă de la Steaua pentru Budescu și Enache, sperăm să se rezolve transferurile", a spus Dani Coman la televiziunea sportro.

"Budescu are mai multe oferte, nu doar din Qatar. Noi am vorbit cu cei din Qatar despre o anumită sumă, iar cînd a ajuns Budescu acolo contractul era altfel. De aceea a picat transferul acolo" Dani Coman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2016, 02:01

Bani Coman ăsta-i un fel de *** al Astrei ... Oficialii stelei , *** ... Oficialii Astrei e fomistul ăsta ... Ț***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  24 Ianuarie 2016, 21:39
Postat de steauaucl pe 24 Ianuarie 2016, 19:12

daca vin si astia 2 la STEAUA .... in liga 1 suntem prea puternici....se contureaza in sfarsit o echipa pentru grupele UCL... abia astept derbyul cu dinamo... se preconizeaza ca dinamo va incasa ce-a mai mare infrangere din istoria ei!!!

Steaua va invinge Dinamo, dar nu la scor. Reghe e mai calculat, are alta strategie. Cei care o inteleg stiu ce au de facut, cei care nu o inteleg...problema lor

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  24 Ianuarie 2016, 21:37
Postat de 1745flo pe 24 Ianuarie 2016, 19:59

Unu la mana, te-a lobotomizat patronul tau ca vad ca dai citate din el?:) In al doilea rand transferul e tergiversat de giurgiuveni pt ca vor sa stoarca cat mai mult de la ciobi, e mai mult ca evident! Si nu in ultimul rand de unde sti ca cei doi se vor integra la Pitesti??

Steaua va invinge Dinamo, dar nu la scor. Reghe e mai calculat, are alta strategie. Cei care o inteleg stiu ce au de facut, cei care nu o inteleg...problema lor

Vezi toate comentariile (24)
Comentează