FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, 19:00, DOLCE, DIGI, GSP.RO

Coman lasă de înțeles că Șumudică e out după Steaua » Ruptura adâncită și de decizia în cazul Alibec

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 18:27

Dani Coman, președintele Astrei, s-a arătat dezamăgit de ultimele evenimente petrecute în cadrul echipei și spune că tevatura cu Șumudică poate afecta jucătorii. Fostul portar anunță că viitorul antrenorului la club va fi reanalizat după jocul de azi și recunoaște că nu i-a convenit decizia staff-ului tehnic de a nu-l utiliza pe Alibec cu roș-albaștrii. 

"Eu îmi doream să joace Alibec, dar dacă așa s-a decis... N-a depins de mine. A fost o situație cu care nu ne-am mai confruntat. Noi am încercat să-i facem pe jucători să se concentreze doar pe seama acestui meci. Sper că au înțeles că trecem printr-un moment greu. Obiectivul nostru e să jucăm în play-off, iar meciul din această seară e decisiv.

Antrenorul ne-a spus aseară că va rămâne la echipă pentru meciul cu Steaua. Toată atenția a fost asupra acestui meci. Vom analiza zilele viitoare ce vom face. Cu siguranță că jucătorii au fost afectați de această tevatură, dar mizez pe valoarea jucătorilor. Astra poate bate Steaua", a declarat Dani Coman la TV Dolce Sport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
vasy86le
vasy86le  •  12 Decembrie 2016, 00:30

Steaua trebuie amendata pentru ca a interzis folosirea unui jucator al echipei adverse, nu se poate asa ceva, e bataie de joc, furt pe fata. Amuzant e ca si fara Alibec,Astra tot a batut steluta =))

maoru
maoru  •  11 Decembrie 2016, 22:26

Comane, ciocu mic, nu ai nici un merit la performantele echipei. Tu doar lustruiesti pantofii lui Nicolae, iti iei banii bine mersi pentru gargara si altii muncesc acolo. E plina lumea de smecheri ca tine care nu fac decat zgomot.

896192067117678
Nello Milano  •  11 Decembrie 2016, 22:26

GIGICA PUNE-L MA PE LUTU ANTRENOR ASA AI SI TU SANSE SA CASTIGI CU ASTRA SI DINAMO ! *** DORNICA DE ...FOTBALISTI SI EURO AU DOAR INTERESUL SA TE JUPOAIE CA TU SARACUL CU TARTAGUTA AIA PLINA DE URDA PUI BOTUL LA TOATE PROSTIILE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează