FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Oficialii Stelei au anunțat ce se va întîmpla cu transferul lui Tamaș la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 19:03

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf dorește să-l readucă la Steaua pe Gabi Tamaș, fundașul dat afară de Mirel Rădoi în mandatul său.

Valeriu Argăseală, președintele executiv al campioanei, neagă o eventuală revenire a fundașului de 32 de ani: "Nu știu nimic despre acest subiect. Noi l-am dat afară pe Gabi Tamaș și cred că am spus tot".

Și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a reacționat și consideră că Tamaș (fundașul lui Cardiff City) nu se va mai întoarce în curtea campioanei României.

"E puțin probabil ca Tamaș să revină la Steaua. Este foarte greu, mai ales că a jucat foarte puțin în ultima vreme, are și o anumită vîrstă și eu cred că orientarea lui Reghe este față de fotbaliști tineri pe care să se poate baza în următorii doi-trei ani", a spus Duckadam la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mariuss72
mariuss72  •  09 Decembrie 2015, 22:31

Le-a dat carne prin gura de doua ori si tot mai vor :))

zizu
zizu  •  09 Decembrie 2015, 22:26

ambitii si orgolii marunte de manelista prodanca....!asta vroia madama si barbatu su...sa fie bagati in seama sa li se sufle in ciorba....prigoana si bahmuteanca...

predator1
predator1  •  09 Decembrie 2015, 22:16
Postat de Alex Dav pe 09 Decembrie 2015, 21:34

Deci pe scurt "Gazeta! ziar mincinos, ziar mincinos!"(Gigi Becali)

gsp=pcr(negoita). Prost sa fii si sa nu vezi articolele pline de laude, lauri, flori de trandafiri si miere despre echipa sistemului si numai articole pline de ura, defaimatoare, jignitoare, statistici inventate, scandaluri inventate depsre Steaua. Asca ca lasa vrajeala asta ieftina ca nu tine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează