FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Oficialii Stelei au reacționat dur după ce Talpan a anunțat că va face o nouă echipă de seniori: "I-am întrebat câți bani vor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2016 15:12

Juristul Armatei, Florin Talpan, i-a înfuriat pe steliști după ce a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor că CSA va face o nouă echipă de fotbal la nivel de seniori.

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al Stelei, a declarat că i-a întrebat pe Talpan și Boroi câți bani vor pentru Steaua, însă aceștia nu i-au dat niciun răspuns.

"Domnul Talpan dorește să rămână în istorie ca omul care a încercat, pentru că nu cred că va reuși, până la urmă se va găsi cineva să îl oprească să distrugă echipa Steaua. Am fost naiv când am crezut că cei de la Armată vor normalitate, nu e așa. Ei vor să îi fure echipa domnului Becali și să i-o dea altcuiva. Armata nu poate avea o echipă de fotbal care să joace în Europa.

Am crezut că domnul ministru vrea să rezolve problema, să ne lase să folosim baza de antrenament. Credeam că militarii sunt oameni de cuvânt, în general, dar m-am înșelat din câte se pare. Mă bazez pe faptul că la următoarele alegeri vin unii care vor să facă ceva în România, ar trebui să vină cineva care să construiască ceva, să nu mai distrugă branduri ca Steaua.

Nu există două "stele", va rămâne una singură. Nu se dorește nimic, altfel negociau. I-am întrebat pe domnii Talpan și Boroi câți bani vor pentru Steaua, nu au știut să îmi răspundă. Probabil că vor să ia Steaua de la Becali și să i-o dea altui investitor", a spus Duckadam la Pro TV.

Steaua a pierdut numele și sigla la sfârșitul anului 2014 în favoarea CSA-ului. În urmă cu câteva zile, Parchetul a dat câștig de cauză lui Gigi Becali în acest caz și a spus că omul de afaceri poate folosi numele Steaua, însă decizia nu e definitivă.

Citește și: EXCLUSIV Discuțiile cu Becali s-au închis definitiv. Talpan anunță că armata va avea echipă de seniori: ”Steaua va fi reînființată curând!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
alex_x
alex_x  •  14 Mai 2016, 08:23

Steaua a fost infiintata de armata romana.armata romana e formata din romani.echipa armatei apartine poporului roman,nu lui becali sau altuia.e simplu.steaua trebuie sa ramana echipa poporului roman.de asta e iubita de majoritatea romanilor.ea nu trebuie sa ajunga in mana niciunui investitor altfel isi va pierde esenta,,

239210873112253
Adrian Și Atât  •  13 Mai 2016, 23:41
Postat de v0rtexxx pe 13 Mai 2016, 22:11

Si a fost americana, nu imi aduc aminte sa fi fost vreodata asiatica.

Mă ce naiba vorbiți voi acolo?,,,http://www.jeep-india.com/ E indiană acum

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Mai 2016, 23:35
Postat de ando89 pe 13 Mai 2016, 21:01

Coane, înainte de 89 UEFA nu ne făcea observații. În 84 când am urcat pe locul doi la numărul de medalii la Olimpiada de la Los Angeles am fost eroi conform CIO și puterilor occidentale. În 76 cu Nadia au resetat tabela. Doar brejnevistii ne-au furat în 82 la Moscova! Acum suntem stat membru UE și NATO, avem scut la Deveselu și comandament regional pe război cibernetic, de ce nu se vad toate astea în sport?!

Pentru ca pe americani nu ii intereseaza piata de bunuri si cea de servicii din balkan . Au nevoie de romania ca sa foloseasca primul scut de aparare . Al doilea scut e in europa centrala . Al 4 lea in europa de vest si al 5 lea in anglia .

Vezi toate comentariile (87)
Comentează