FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPAMENT PREZENTAT

Oltenia şi LPF pe mînecile tricourilor

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2008 00:00

Craiova şi-a prezentat ieri echipamentul pentru sezonul 2008-2009, un rînd albastru, unul alb şi cel de rezervă, negru. Modelul pe care îl vor purta alb-albaştrii e similar cu cel al lui Chelsea, de anul trecut. În plus, tricourile au inscripţionate pe mîneca dreaptă sigla LPF, o premieră printre formaţiile din Liga I, iar pe cea stîngă o minihartă cu cele cinci judeţe ale Olteniei! Altfel, oficialii Craiovei au scos la vînzare echipamentul purtat de jucători campionatul trecut. Un tricou costă 120 lei, iar un şort 50 lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  28 Iulie 2008, 00:31

A fost penalti in minutul15 un fault grosolan a luio Gaman asupra lui Milea deci a fost un 11 metri refuzat de arbitru Berbecaru asa ca nu mai faceti pe desteptii ca ati cistigat meritat ca nu ati cistigat meritat ci cu concursularbitrului.Pai da era normal sa va ajute era oltean de al vostru pardon un hot de al vostru .Eu in nenumarate ori am dat un semnal de alarma privind coruptia din arbitrajul si fotbalulromanesc asa ca stiam ca vom fi furati de cind a fost nominalizat arbitrul Berbecaru.

 •  27 Iulie 2008, 19:24

he he hai stiinta hai cu totii la stadin sa veniti kat mai muti la craiova-otelu

 •  27 Iulie 2008, 14:24

bai fratilor daca o tineti ca la meciu cu iasiu jos palariA. bravo prepelita si app ff tari sorturi the best din romania tinetioo toot asa

Vezi toate comentariile (17)
Comentează