FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Oltenii continuă războiul cu Becali: "Drama e că azi, în fața FCSB-ului, nu mai stă nimeni drept. Nici măcar «Finul»" » Informații de ultimă oră despre "11"-le oltenilor pentru meciul cu FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 21:37

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, i-a răspuns lui Gigi Becali, cel care a reclamat echipa olteană la Comisia de Discplină din cauza faptului că a utilizat mai mulți tineri în meciul cu Viitorul (DETALII, AICI)

"După acest demers al lui Gigi Becali, vom ajunge pe prima pagină a tuturor ziarelor sportive din Europa. Mi se pare de-a dreptul aberant acest demers. Ce urmează acum, să interzică cu desăvârșire să joci cu mai mult de un junior în teren? 

Sunt sigur că Steaua cea adevărată nu și-ar fi permis o astfel de insinuare. Craiova a jucat cu jucători mai tineri cu Viitorul, dar Craiova nu poate fi acuzată că a folosit acești tineri, pentru că erau singurii ce puteau fi trimiși în teren. 

Când nu ai decența necesară să-ți feliciți adversarul, te agiți și te agăți de tot felul de bazaconii", a declarat Marcel Popescu, la TV Digi Sport.

Președintele oltenilor a mărturisit că în meciul de sâmbătă contra lui FCSB, Gheorghe Mulțescu va utiliza cea mai bună echipă.  

"La ora meciului cu FCSB vom avea cea mai competitivă echipă pe care o puteam alinia la ora partidei.  

Vom alinia, din respect pentru competiție, cea mai bună echipă. Există și posibilitatea să nu riscăm o reaccidentare a unor jucători, care acum sunt în convalescență. Să nu uităm că joia viitoare avem meci cu Voluntari în Cupă. 

Calancea are o problemă la umăr. Sincer, la cum a apărat portarul Andrei Vlad, nu văd de ce l-am pune pe bancă. Sigur, există vorba și de presiunea la care ar putea fi supus de jucători ca Gnohere, Alibec sau Tamaș. 

Am încredere că CCA va trata competiția cu respect  și sper că va trimite un arbitru care să fie corect.  

Asta e drama: că azi, în fața FCSB-ului, nu mai stă nimeni drept. Nici măcar «Finul»", a mai spus Marcel Popescu. 

"Am auzit o afirmație care m-a pus pe gânduri. A fost întrebat Gigi Becali de ce a făcut plângere împotriva noastră, iar el a oferit un răspuns incredibil: «pentru că oltenii nu mai știu de frică». Nouă nu ne-a fost frică de nimeni, niciodată, rețineți asta!" 

Am primit o succesiune de cinci-șase mesaje în timpul meciului cu Viitorul, printre care există unul: «Băgați-l pe Ivan, altfel o să aveți probleme». Mă simt jenat să fac publice aceste mesaje" Marcel Popescu

Citește și: Gigi n-a glumit! FCSB a făcut plângere la Comisia de Disciplină, împotriva lui CS U Craiova » Textul complet al documentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
balauru48
balauru48  •  10 Mai 2017, 14:42

Dinamo si Craiova sunt echipele cele mai defavorizate de arbitraj!

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Mai 2017, 10:55

***... mai țineți minte cănd ați jucat de parcă v-ar fi fost viața în primejdie și ați încurcat Rapidul în drumul sore titlu cu acel 2-2 ticălos... Ca să ajutați steluța comunistă în cinci colțuri. Nu va fost frică niciodată? MINCINOȘILOR. Ași fost *** lui steaua dintotdeauna. HUOOOOOO. DESFIINȚAREA craiova. În Liga 1.000 cu voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  10 Mai 2017, 09:37
Postat de valentinn10 pe 10 Mai 2017, 08:45

STEAUA CAMPIOANA , STEAUA E NUMAI UNA , STEAUA NOASTRA , STEAUA ROMANIEI , STEAUA BUCURESTI , FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC , restul e vrajeala , ***..

NON-CAMPIONI, NON-CAMPIONI, NON-CAMPIONII ROMANIEI SUNTETI VOI! HEI, HEI, HEI FC FCSB! HEI, HEI, HEI FC FCSB!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează