FOTBAL  »  Superliga  »  CSU-DINAMO,DUMINICĂ,17:30,LOOK,DIGI,GSP.RO

Oltenii vor să fie ca niște lei contra ”cîinilor”: ”Mai avem șanse să participăm în cupele europene”

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 16:53

Oltenii nu sînt afectați de faptul că ar putea să nu participe în cupele europene, tratînd meciul cu Dinamo ca pe o confruntare istorică.

"Duminică este cel mai important meci pe care-l avem pe teren propriu. Întîlnim o echipă pe care dorim să o învingem. Am aflat în aceste zile de decizia UEFA, nu este definitivă, așa că mai avem șanse să participăm în cupele europene. Ne vom face datoria pe teren", a comentat Andrei Dumitraș, așteptat să intre în primul 11 după suspendarea lui Achim.

Fotbaliștii de la CSU Craiova au fost mobilizați de către Emil Săndoi: "Trebuie să remontăm eșecul de la Tîrgu Mureș. Știm că va fi un meci al orgoliilor. Băieții știu ce înseamnă un meci contra lui Dinamo. Mai ales că am putea, astfel, să încheiem pe podium. Leii vor fi în tribune și în teren!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1588523758091929
Cristian Mutascu  •  18 Aprilie 2015, 08:03

aceasta craiova e universitatea craiova sau nu conteaza?

creve
creve  •  17 Aprilie 2015, 22:11

Nu or să joace în cupele europene craiovenii. Partea tristă este că o să joace în europa FC Botoșani și Viitorul. Cred că or să caute cei de la UEFA o altă ocazie când o echipă joacă în cupele europene fără să fi câștigat vreun trofeu sau măcar să ajungă în finala cupei. Ar trebui cumva schimbate regulile în situațiile de genul ăsta.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Aprilie 2015, 21:30

...daca nici pe Dinamo ...atunci pe cine ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează