FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul criticat de Dinu și-a anunțat plecarea de la Dinamo: "S-a terminat această etapă"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 15:14

Venit împreună cu Cosmin Contra, în luna martie, spaniolul Javi Reyes și-a anunțat plecarea de la Dinamo.

Preparatorul fizic va pleca alături de Contra la naționala României și a ținut să mulțumescă celor de la Dinamo pentru perioada petrecută la echipa alb-roșie.

"Mulțumesc, Dinamo! Sunt recunoscător și mândru de ce am făcut în această perioadă la Dinamo. Am câștigat Cupa Ligii și am terminat pe locul 3. Efortul nostru a fost recompensat. Am încercat să ne îmbunătățim randamentul și infrastructura găsită. Am avut dificultăți, dar am insistat mereu.

S-a terminat această etapă și le sunt recunoscător celor care prin efortul lor au făcut-o să devină posibilă. Totuși, oportunitatea care ni s-a ivit nu putea fi refuzată, vom reprezenta România la echipa națională de fotbal", a spus Reyes pe site-ul său.

Javi Reyes, 46 de ani, a fost criticat de Cornel Dinu, care a spus că jucătorii lui Dinamo nu sunt bine pregătiți fizic (Vezi detalii).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  28 Septembrie 2017, 17:09
Postat de risc_mix pe 28 Septembrie 2017, 15:30

Ei sunt bine pregătiți bre, nea Cornele. De vină însă e pista. Până s-o traverseze să ajungă pe gazon, obosesc. Ia să vezi când o să aveți stadion fără pistă!

Au salarii prea mari pt valoarea lor! De imbuibati ce sunt nu pot alerga, nu preparatorul e de vina!

751049255028841
Marius Ghenghiu  •  28 Septembrie 2017, 16:25

CEA MAI MARE PROSTIE FAZA ASTA CU NU SUNT BINE PREGATITI FIZIC. parerea mea e ca sunt bine pregatiti fizic, dar conteaza si cum intri in meci. daca esti descurajat sau neincrezator, neambitios nu o sa ai vlaga. iar pe de alta parte daca esti hotarat, intri tare in meci etc o sa intri pe val. toate fazele astea cu "nu s a facut bine pregatirea fizica" si asa mai departe sunt prostii in mare. Steaua in primul mandat cu Reghe spre ex era pe val si datorita factorului mental. erau hotarati, curajosi, agresivi. tine si de atitudine, nu numai de partea fizica. eu sunt convins ca jucatorii lui Dinamo sunt in parametrii lor optimi dpdv fizic ..

samertx
samertx  •  28 Septembrie 2017, 15:46
Postat de risc_mix pe 28 Septembrie 2017, 15:30

Ei sunt bine pregătiți bre, nea Cornele. De vină însă e pista. Până s-o traverseze să ajungă pe gazon, obosesc. Ia să vezi când o să aveți stadion fără pistă!

Obosesc până se așează pe teren pentru începerea meciului? Să nu vine Mister după meciul cu Danemarca să ne declare că s-au epuizat când au dus mâinile la inimă pentru intonarea imnului. :)) Rău ești mă, ai 32 de măsele? :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează