FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OPINIE GSP » Unde sunt marii dinamoviști? Cu ce sunt ei, de fapt, alături de fani? Cu numele? Atât?!

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2018 12:40

Cornel Dinu s-a raliat ONG-ului suporterilor care încearcă să cumpere clubul de la inamicul public Ionuț Negoiță.

Ca un prim pas, Mister a anunțat că donează suporterilor acțiunile pe care le deține la Dinamo: ”deși sunt minuscule, e un început”. Da, Dinu deține simbolic 0,003% din club, ceea ce înseamnă undeva pe la 2.500 de euro.

Puțin, într-adevăr, față de datoria de 2.000.000 de euro pe care Negoiță trebuie să o achite lui Nicolae Badea și pe care finanțatorul a anunțat ca o include musai într-o posibilă vânzare.

Mă întreb, în afară de Dinu, ce altă mare glorie strălucitoare a lui Dinamo a mai mișcat efectiv în sensul acesta? Ioan Andone a declarat că fiul său s-a întâlnit cu suporterii și că e alături de ei. A mai apărut și numele lui Marius Niculae. Dar cu ce sunt ei de fapt alături? Cu numele? Atât?!?

Andone, Rednic, Marica, Mutu, Contra, Marius Niculae și alte ”stele” pictate în alb-roșu critică constant strategia lui Ionuț Negoiță. Da, o strategie care a dus clubul în poate cel mai rușinos sezon din istorie, e adevărat. Dar gloriile supărate nevoie mare ce fac? Ce schimbă efectiv pentru această cauză? Andone construiește blocuri, Rednic se plimbă cu Bentley-ul, Marica își ia măsurile pentru costumele pe comandă și populează litoralul cu noi construcții, Mutu și-a mai achiziționat un Mercedes pe lângă Porsche-ul pe care îl avea, Contra are o colecție de ceasuri impresionantă, iar ”Săgeată” face sprițuri cu Cristiano Ronaldo pe la Ibiza. Bravo lor! Au muncit, și-au rupt picioarele pentru Dinamo, România și pentru acest tip de viață bună. Dar nu ar fi mai bine să vină alături de suporteri cu ceva concret, nu cu vorbe?

Din sutele de mii și milioanele de euro adunate, dacă participă fiecare ”monstru sacru” cu 10.000 de euro, este un început. Cu ce mai cotizează și suporterii în regim socios se poate merge la RIN pentru o discuție de preluare a măcar o parte din acțiunile lui Ionuț Negoiță. Și nu doar cei de mai sus! M-am referit la ei pentru că au fost cei mai vocali în ultima perioadă.

A, stai! Ce înseamnă asta? Să băgăm mâna în buzunarul propriu? Știu, ustură! E mai ușor să o dăm pe vinovatul de serviciu de la RIN! E mai simplu să ne văitam la TV că nu bagă bani Negoiță și că nu se pricepe la fotbal. Să vină suporterii! Să se adune, să cotizeze și venim noi gloriile și conducem pe banii lor! Doar avem nume, am făcut ceva pentru clubul ăsta, nu?

Mi-ar plăcea să văd un consiliu extraordinar al marilor dinamoviști care au reușit și în iarbă, și în afaceri și care vor să facă ceva mai mult decât să dea din gură. Să arunce fiecare un bănuț de aur, acolo lângă acțiunile lui Dinu. Poate vor face pui. Sau în continuare se vrea fotbal pe banii altora? De data asta pe banii suporterilor.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
lobbyone
lobbyone  •  23 Martie 2018, 18:54

Vai de capul meu ce articol . Societatea inca nu functioneza cum trebuie si voi deja vreti sa se sara cu bani si sa se adune zeci de milioane . Rabdare , gsp-istilor . Dupa cum am zis in momentul in care acest proiect a inceput , o sa incercati sa il distrugeti , sa il ataci in fiecare zi si sa il manjiti cu noroi incontinu :) . Societatea are nevoie de timp , de oameni capabili si tocmai dupa se pot aduna cele cateva legende pe care le mai are clubul asta si care pot contribui : Andone , Prunea , Petre , Giani Kirita , Marius Niculae , Talnar (astia care mai au treaba cu fotbalul , mai sunt cativa pe langa , insa nu cred ca or sa se implice) . Vezi ca din "legendele" enumerate de tine : contra , mutu , rednic (pacat de el) nu au nicio treaba cu DInamo :)) Iar de Marica , in ciuda faptului ca e caine , s-a *** si nu o sa fie acceptat o perioada .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kkkkkk
kkkkkk  •  23 Martie 2018, 18:08

Marii dinamovisti sunt doar la meciurile cu steaua sau fcsb. Declaratii razboinice in presa ,gargara pe retelele de socializare si cam atat.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  23 Martie 2018, 17:55

Corect!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează