FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO, 22:05, TELEKOM, PROTV, GSP

Ordin din lojă! Gigi Becali dezvăluie cum îi cere lui Dică să joace cu Lazio: "Campionatul e mai important"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 11:25

FCSB va juca joi împotriva lui Lazio, în 16-imile Europa League, iar duminică va evolua contra lui Dinamo, în derby-ul Ligii 1.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că îi va cere antrenorului Nicolae Dică să folosească cel mai bun "11" cu Lazio, dar schimbările din timpul partidei să le facă ținând cont de meciul cu Dinamo.

"Eu trag speranțe pentru meciul cu Lazio. Noi, cu echipe care joacă, avem șanse. Avem spații și putem da gol oricărei echipe din lume.

Pentru mine este mai important campionatul decât Europa League. Vă dați seama cum e pentru Lazio? Aș alege să câștigăm campionatul. Cu Lazio, Dică va folosi cea mai bună echipă pentru că până la meciul cu Dinamo mai sunt trei zile. Dar Dică va ține cont la schimbări. Eu asta o să-i cer. Mai important este meciul cu Dinamo și vor fi schimbări în vederea meciului.

Cred că Alibec va fi titular. El e hoț în meciuri d-astea. Își dă viața. Probabil va juca și Gnohere", a spus Gigi Becali la Pro X.

  • FCSB - Lazio se joacă joi, de la ora 22:05. Meciul este în direct la TV Telekom Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO
  • Dinamo - FCSB este duminică, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Februarie 2018, 18:30

Pana acum v-ati laudat cu primavara .Acuma cand va furnica pielea de frica ziceti altceva. mai anii trecuti ati jucat iarasi nu stiu ce meci .de ati luat mandra bataie. Reghecampf zicea ca in retur ,(dupa infrangerea catastrofala din tur) va juca cu rezervele.Mai importanta era partida cu Pandurii (parca )......

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Februarie 2018, 17:24
Postat de mosvasile pe 12 Februarie 2018, 13:40

Norocul proverbial al lui Becali se confirma!Lazio e in cadere libera-pe locul 5 dupa trei infrangeri consecutive si cu scandal intre vedeta echipei si antrenor!Dar...Daca va incerca sa atace-cum zice GG- e posibil sa se friga!Rau!

Tiiii, si ce ghinion are Negoita...

poison_1
poison_1  •  12 Februarie 2018, 16:15
Postat de ando89 pe 12 Februarie 2018, 14:53

Patron nu este jijica iar antrenor este Viorel Tănase.

La cate infractiuni se produc la FC FîCîSîBî, astea chiar nu mai contează..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează