FOTBAL  »  Superliga  »  

Out?

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Ezitările lui Constantin în problema delegărilor şi vechea dispută cu Gigi Becali l-ar putea costa postul pe şeful CCA. Posibili înlocuitori: Dan Petrescu sau Lică

Conducerea FRF e pregătită să taie în carne vie la şefia Departamentului de arbitri. Federaţia e contrariată de poziţia confuză adoptată de Gheorghe Constantin în problema delegărilor pentru retur, dar şi de faptul că vechiul conflict cu patronul Stelei, datînd de jumătate de an, a rămas în suspans. "Să-şi vadă mai bine de acuzele pe care i le-a adus Gigi Becali!", a răbufnit, de altfel, recent, directorul general al federaţiei, Ionuţ Lupescu.

"Fibră" favorit
Bossului CCA i se reproşează că n-a adoptat o atitudine tranşantă în disputa privind modalitatea de delegări, fiind suspectat de stafful federal că e probabil prea legat de anumiţi preşedinţi de club pentru a li se opune făţiş. "Nu ţin cu dinţii de post. Dacă se consideră nu mai am ce să caut la şefia CCA, mă retrag fără tam-tam. Iar despre diferendul cu Becali nu mai comentez. S-a lămurit la Comisia de Disciplină", a declarat Constantin, căruia i se caută deja un înlocuitor. Favoriţi sînt Dan Petrescu şi Marcel Lică. Primul a mai condus sectorul arbitrilor şi la sfîrşitul anilor '90.

"Se revine la vechi practici"
Ionuţ Lupescu l-a acuzat pe Dragomir că încalcă deciziile Comitetului Executiv încercînd să ia delegările. "Brigăzile nu vor fi stabilite chiar de către calculator, pentru că tot va fi cineva care să introducă datele în sistem, plus că se mai întîmplă ca arbitrii să se îmbolnăvească, să nu poată pleca de la serviciu. Prin încercarea de a se recurge la această variantă, se doreşte implicarea copiilor promovaţi în arbitraj în morişca vechilor practici!", a spus Lupescu la sport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  18 Februarie 2008, 10:42

Pai daca FRF ar fi dorit unul competent si corect nu l-ar fi indepartat pe Craciunescu.Punct. Sandu si mitica sant mafioti notorii.

 •  18 Februarie 2008, 09:56

aduceti-l pe Craciunescu!!!

 •  18 Februarie 2008, 09:35

cel mai bun CRACIUNESCU

Vezi toate comentariile (5)
Comentează